Vad är Olja cured Oliver?

Oil cured oliver oliver som har varit torr botade och sedan doppat i olivolja för att återställa sin fyllig och fungerar som konserveringsmedel. De resulterande oliver är mycket tät, med en rik, köttig smak som vissa människor tycker är ganska rolig, och de kan särskiljas genom sitt skrynkliga utseende. Många aktiemarknader olja botas oliver, tillsammans med ett antal andra olivsorter, och de är också väldigt enkelt att göra hemma, förutsatt att du har tillgång till färskt oliver. När olje-botas oliver görs, de först förpackas i salt och tillåtas att torka ut. Traditionellt oliver packas i säckväv säckar med lager av salt och sedan hängde i det fria. Värmen och vinden dra ut fukten ur oliver och in i salt, skapa skrumpen härdade torkade oliver. Dessa oliver kan packas som det är, i vilket fall måste de vara uppblött före användning, eller så kan de vara förpackade i olja för att olja cured oliver. för olje bota stadiet oliverna enkelt förpackade i en lufttät behållare och sedan olja hälls över dem för att täcka dem. I många regioner är smaksatta oljor som används, med ingredienser som rosmarin och timjan är mycket vanligt. Oljan vätskebalansen oliverna något, ge dem en PLUMPER utseende, och bevarar dem så att de kan lagras eller transporteras.

Ofta olja botas oliver görs med sina gropar i, så en viss försiktighet är behövs när man äter dem. De kan användas i ett brett sortiment av rätter. Många människor tycker om att äta dem ur hand som ett mellanmål, till exempel, och de kan också blandas i en oliv spridas, bakverk när deras gropar har tagits bort, och blandas i såser. Om kokta för länge kan dock, olja botas oliver förvärva en obehaglig bitter smak, så när du lägger till dem i såser, att använda försiktighet hålla dem smaka på färsk och smakrik.

Du bör förvara oöppnade olja cured oliver i en sval, torr plats, helst i mörker. När ett paket har öppnats, kan du antingen behålla dem i kallt skafferi, om du har en, eller i kylskåpet. Var medveten om att oljan kan härskna, så försök att hålla olja cured oliver från allt för varmt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.