Vad är Nondairy Topping?

Nondairy topping används i stället för verklig vispad grädde i eller på desserter. Vispgrädde är ett mejeri mat, men nondairy toppning innehåller inga mejeriprodukter alls. Nondairy topping och vispgrädde är mycket lika till utseendet och något liknande i smaken. De flesta människor som tycker vispad grädde också vilja nondairy toppning även om mejeriföretag är ofta rikare, medan nondairy produkten är oftast sötare.

Nondairy topping är vanligtvis tillverkad av oljor som delvis härdade kokosfett och palmolja och från sötningsmedel såsom majssirap. Vatten och konserveringsmedel är också vanligtvis till. De tidigaste nondairy pålägg gjordes från soja, men dessa visade sig ha en kortare hållbarhetstid än produkter som framställs av olja. Det delvis härdade oljor som används i många nondairy toppning produkter är förenad med en ökning av det onda kolesterolet på grund av transfetter, så dessa dekorationer är inte lämplig för de som ser sina kolesterolnivåer.

Refrigerated baljor, sprayflaskor och förpackningar med pulver som du lägger mjölk är de många olika former i vilka nondairy topping finns i dag. Nondairy toppings kan lägga till finish till pajer, puddingar och split banan. Vissa tycker om att använda nondairy pålägg som tårta fyllningar och frostings också. Nondairy topping kan vara smaksatt med vanilj, choklad, kokos eller många andra möjligheter.

en klick nondairy påfyllning kan liva upp en fruktsallad eller gelatin. Flesta kafeterior använda nondairy topping på deras gelatin desserter. Du kan även lager av toppning med omväxlande lager av frukt och /eller gelatin för att göra en parfait. Vissa människor gillar nondairy pålägg på våfflor med sylt eller sirap. Varm choklad med några nondairy toppning eller verkliga vispad grädde läggas till det är en annan favorit för många.

Du kan använda nondairy topping vart du vill använda verkliga vispad grädde. En Sprits kan användas för att pipa fancy-looking finish på mat eller dryck för en elegant touch. Även om många kanske föredrar den rikedom av äkta vispgrädde, kan nondairy toppning bli billigare och ge ett alternativ för dem som inte äter mejeriprodukter på grund av överkänslighet mot livsmedel eller personliga skäl. Läs alltid etiketter på nondairy toppning produkter, men eftersom en del kan innehålla mjölkprotein, kasein, vilket normalt anges som natriumkaseinat.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.