Vad är Mangostanjuice?

Mangostanjuice är en tropisk frukt dryck från kondensering frön, svål och kött av det sydostasiatiska mangostan. Mangostan, Garcina mangostana , är hemma i länder som Malaysia, Filippinerna och Thailand. Nu är de också odlas i Brasilien och Indien för amerikanska importörer. De flaska Mangostanjuice som förment mirakelkur som innehåller motstycke mängder antioxidanter och xantoner.

Mangostan är stor som ett äpple med en tjock skorpa och inredning vita segment som en apelsin, och stora frön. Som med många frukter, är mangostan rik på vitaminer och mineraler, såsom vitamin C, B1, B2, B6, kalium, järn och kalcium. Mangostan är inte allmänt tillgängligt i Amerika, så saften måste importeras. Även nutritionister inte har testat otaliga påståenden Mangostanjuice tappare, många företag påstår att denna "Queen of Fruit" kan bota allt från cancer till dysenteri till bakteriella infektioner. De grundar detta på ett fåtal sporadiska studier i laboratorium eller på djur, som har visat fördelarna med doser av xantoner och antioxidanter, ämnen som finns i olika frukter. har inga större studier på människor visat att dricka Mangostanjuice dagligen skulle ge betydande förbättring av sjukdom. Har dock ökat sin dagliga dos av antioxidanter, även från tillskott, visat att öka vår upptagningsförmåga av vitaminer och därmed stärka immunitet. Ändå har skillnaden mellan dubblerar intag av antioxidanter och öka den tiofaldigt samma resultat. Därför har Mangostanjuice ingen betydande fördel jämfört med en hälsosam diet av frukt och grönsaker rika på antioxidanter, än så länge.

Som folk åtgärda, har Mangostanjuice använts i århundraden i frukt s hemländer, som Thailand. Det förefaller att förbättra vissa villkor, såsom uttorkning eller diarré i samband med dysenteri, och som en aktuell grötomslag att hålla nedskärningar från att bli smittade. Men det har varit sprids ha samma egenskaper som en anti-histamin, anti-aging salva, antibiotika, anti-virus och anti-inflammatorisk. Det är osannolikt att Mangostanjuice erbjuder kurer, men det gör en söt och välsmakande, om kostnadskrävande, dryck.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.