Vad är Horehound Candy?

En gång i tiden var godis så behandlar halsont och upprörda magar. Pepparmynta pinnar och mot hosta levererade en snabb och enkel dos för dem som var känsla under vädret. Horehound godis är en del av detta i första hand europeiska traditionen.

Horehound är medlem i mynta familj och användes för att lindra halsont, stimulerar aptiten, och som en lättnad för gas. Medan Federal Drug Administration (FDA) har funnit horehound vara mest ineffektiva, har andra länder funnit horehound effektiv som en anti-inflammatoriska och för lindring för bronchial klagomål. Testning görs i USA, Frankrike och Tyskland för att avslöja alla möjliga syften horehound kan gömma sig. Vissa studier är lovande visa att horehound kan ha medicinska egenskaper.

Fram mysterier horehound upptäcks är det rekommenderat att gravida kvinnor, ammande kvinnor, och barn under två avstå från egen medicinering med horehound. Horehound kan hindra upptaget av järn och andra mineraler. Horehound godis är i allmänhet anses vara väl tolererad i små doser, men hårda karameller är aldrig rekommenderas för små barn. Du hittar horehound godis på gammaldags godisbutiker, levande historiska museer, online, och specialbutiker. De är hårda karameller, vanligtvis Sugar Coated, och har en distinkt bitterljuv smak för dem. Du kan även göra horehound godis hemma med horehound extrakt.

Horehound växer naturligt i Europa, men är lätt att hitta i de flesta delar av världen, om du väljer att odla dina egna horehound. White horehound varierar från Bosyska av dess vita blommor. Bosyska har lila blommor och en distinkt lukt. Om du bestämmer dig för att kunna växa horehound, du vill köpa vita horehound. Bosyska är relaterad till vitt horehound, har en distinkt lukt, och har liknande medicinska kvaliteter men dess lukt kan vara avskräckande i horehound godis.

Om du väljer att jaga något vilt vuxit horehound, kom ihåg att aldrig plocka blad vuxit nära högtrafikerade vägar. Du kan frestas sedan horehound växer vilt nära vägar och platser avfall. Avgaser och andra föroreningar är en ohälsosam tillägg till vilda ört. Det är alltid klokt att ta en guidebok att vara säker på att du får rätt ört, när en expert är inte tillgänglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.