Vad är Hickory Rökning?

Hickory rökning hänvisar till rökning mat över Hickory stockar eller flis som skapar en aromatisk och smakrik rök att ingjuta maten. Hickory rökt mat är särskilt populära i den amerikanska södern, där Hickory är en relativt vanlig ved. Både varma och kalla rökning tekniker är lämpliga för Hickory rökning, och hickory får blandas med andra träslag för att skapa en unik smak. Hickory är också en av de stora traditionella rökning skogen, och det är i allmänhet mycket lätt att hitta loggar och flis för Hickory rökning. När mat är Hickory rökt, tenderar de att ha en rik, svagt söt smak av hickory-trä. Skinka är ofta Hickory rökt, eftersom smaken par väl med fläsk och med socker som ofta används skinka härdning. Ett gemensamt erbjudande på många håll i Syd är en hickory rökt skinka med honung eller lönn glasyr. Hickory kan blandas med skogen som äpple, valnöt, ek, ask, körsbär och lönn, bland annat.

Rökning är en häfdvunna teknik som används för att bota och smak kött. I varma rökning, är köttet förvaras i en varm kammare direkt över en liten eld eller MILA. Elden matas med aromatiska skog som kan läggas i blöt så att de kommer att generera mer rök, i stället för att bränna renlig. Värmen hjälper till att bota köttet genom kokning det, medan rökning ger en distinkt smak. Eftersom köttet kockar, absorberar allt från omgivande smaker och dofter, vilket är anledningen till kockar noggrant välja skogen för rökning. En annan rökning teknik, kyla rökning innebär smakämnen SPICKEN kött i låg värme process som kan ta dagar. Målet är att ingjuta köttet med smak, men inte nödvändigtvis för att bota den, eftersom temperaturen är för låg för en ordentlig bot. Att kall rök livsmedel, kockar generera rök i en annan kammare och sedan rör det till köttet, så att temperaturen i rökaren inte stiger för högt. Hickory rökning används ofta för att smaksätta kallrökt bacon.

Många människor tycker att integrera röka i sin grill, att skapa mer smakrika färdigt kött. Hickory marker kan vara utspridda på en grill eld för att generera rök, eller Hickory stockar kan brännas i början när kolen i en grill produceras. Vissa kockar föredrar att fuska med tillsats av flytande rök, en smaksatt koncentrat som kan användas för att lägga till ett rökigt känner till grillad mat. Hickory rökning under en grillfest kommer också att göra luften lukt trevligt, vilket är en extra bonus i yttrande vissa kockar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.