Vad är Devil’s Food Cake?

Devil's Food Cake är en rik, fuktig, mycket intensiv mörk choklad tårta i samband med en mängd olika sätt, beroende på region. Som regel är kakan presenteras som en Layer Cake, med en rik, fudgy glasyr, och de enskilda skikten är spänstiga och smakrika. Upprinnelsen till Devil's Food kaka finns i röd sammet kaka, en annan typ av rika chokladkaka som har sitt ursprung i den amerikanska södern. Den intensiva smaken av både kakor fortsätter att avnjutas i söder, och i andra delar av världen också.

Begreppet "Deviled" med hänvisning till särskilt rik eller starkt kryddad mat går tillbaka flera århundraden. När det gäller kryddstark mat, är tillsammans med djävulen i samband med värme i helvetet, medan rika livsmedel anses mycket frestande och dekadent, som djävulen själv. Deviled ägg är ett annat exempel på en djävul rör mat, och vid ett tillfälle många fler kryddad mat kallades "Deviled. " För att göra en grundläggande Devil's Food Cake, börja med att förvärma ugnen till 350 grader Fahrenheit (177 grader Celsius). Smör två Standardstorlek kaka kastruller, foder bottnarna i grytor med vax papper om du vill förhindra att kakan fastnar, och smörar vaxet papper också så att den lätt kan lyftas ur kakan svalnat.

skålla en och en koppar fjärdedel av mjölk innan långsamt lägga till tre fjärdedelar av en kopp kakao och tredjedel kopp vitt socker. Rör om tills blandningen är jämnt blandat och upphäva svalna medan du sålla ihop två koppar rörde kaka mjöl, en kopp socker, en och en fjärdedel tsk bakpulver, och en tesked salt. Grädde två tredjedelar av en kopp smör och slå de torra ingredienserna till smör tills bara kombineras innan du lägger tre ägg, en tesked vaniljextrakt och kakao blandning. Vispa tills smeten har några bitar innan strömmar in i kakan pannor för att baka.

När en tandpetare in i Devil's Food Cake kommer ut rena, vanligtvis efter ca 30 -40 minuter av bakning, ta ut kakan på en låt den svalna. När kokkärl är sval nog att hantera, vänd kakan ut, och när kakan är helt avkyld, försiktigt skala bort vaxet papper. Frost djävulens föda tårta som önskas, och servera genast eller förvara den på ett täckt tårta tallrik så att det inte går unket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.