Vad är Cordial glasögon?

Cordial glasögon dryckeskärl skapats speciellt för saft, som är söt, frukt-smaksatt drycker. Några exempel på varma drycker som görs under varumärkena på Gyllene Cirkeln och Cottees. En sann hjärtlig innehåller inte alkohol och späds med vatten för att uppnå smak, eller graden av sötma, önskas. Dessa drycker är särskilt populärt i Nya Zeeland och Australien. I många fall är hjärtlig glasögon används för alkoholhaltiga drycker också. Detta gäller särskilt i USA, där hjärtlig glasögon används ofta i barer och tavernor. I denna egenskap hjärtlig glasögon finns i en mängd former och färger. I själva verket har termen kommit att användas för att beskriva huvudsakligen några glas dryckeskärl med ett skaft.

Några hjärtlig glas har ett handtag i stället för stjälkar. De kan också ha korta stjälkar tillsammans med handtag. I båda fallen hanterar är vanligtvis små och nätta. Detta skiljer hjärtlig glas från kaffekoppar och muggar öl, som har stora handtag utformat för en flera fingrar för att passa in. Med hjärtliga glasögon, handtaget endast gripas lätt från utsidan. är Cordial glasögon ofta med klart glas, men många är också tonad med en mängd olika färger. Faktum hjärtlig glasögon kan hittas färgade röda, gröna och gula. Vissa uppsättningar inkluderar glas i olika färger och former.

Välja hjärtlig glasögon när man planerar en social händelse kan vara lite skrämmande, eftersom de har möjlighet att ställa in humör för insamling. Dessutom är vissa drycker bättre lämpade för vissa typer av hjärtlig glasögon. Till exempel, en fruktig drink som kommer att innehålla ett paraply eller en citronskiva på den sida som är bäst lämpad för hjärtlig glasögon med höga, tunna stjälkar. Samma situation ser bäst ut för en tropisk träffas eller en formell händelse. För en mer avspända träffas, men hjärtlig glasögon med kortare eller tjockare stjälkar kan vara mer lämpligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.