Vad är Compound Smör?

Sammansatta smör är smör som har blandats med en krydda för att göra den mer smakrika. Det är ofta serveras med biff, skaldjur och grönsaker som ett alternativ till en sås eller lägga krydda till maten, och det gäller både välsmakande och söta sorter. Även om vissa butiker säljer förening smör, är det också väldigt enkelt att göra hemma. Använder sammansatta smör till middag eller händelse kan leda till att livsmedel känns mer sofistikerad, och det kräver väldigt lite ansträngning. Mjukost kan också vara smaksatt på samma sätt, med grädde ost och färska örter är en klassisk spridning för bagels och bröd. Att göra sammansatta smör, smör får mjukna i rumstemperatur och sedan ingredienser rörs i. Den färdiga smöret kommer tillbaka i kylskåp för att svalna, och några kockar göra den till en logg eller block för enkel skivning. Det kan också formas till bollar eller andra former och kylas så att det kommer att göra en attraktiv garnering. Fantasin är den enda begränsningen för fyllningar i förening smör. Normalt är osaltat smör används, med kockar lägga salt. När kokta ingredienser såsom rostad vitlök används, bör de få helt cool. Blandning varma ingredienser i smöret kan göra att den separat, göra sammansatta smör värdelös. Färska ingredienser som örter kan också snabbt bleknade för att minska risken för bakterieangrepp, men de bör tillåtas svalna och torka före användning. Som en allmän regel bör de sammansatta smöret användas inom några dagar när det väl är gjort, eller fryst i upp till en månad. Med hjälp av en syra som citron i de sammansatta smör bidrar också till att bevara den.

Savory förening smör kan spridas på bröd, tjänstgjorde tillsammans med kött, eller kastade med grönsaker, pasta och annat kocken kan föreställa . Vissa ingredienser som man kan använda i kyndel sammansatta smör ingår koriander, persilja, chili, paprika, lime, citron, dill, vitlök, sardeller, senap, torkad svamp, rött vin och schalottenlök minskning, dragon, timjan, och andra färska örter. Citron och dill par smör charmigt med många fiskrätter, medan dragon sammansatta smör är ett klassiskt fransk garnering.

Sweet förening Butters kan spridas på bakverk såsom morgon toast, scones, eller kex. Honung, lönn och kryddor som kanel, muskot och nejlikor kan användas i dessa smör. Vissa kockar gillar också att baka dessa smör i saker som kanel, bröd och bröd, som infunderade smör gör hela skålen mer söta och smakrika.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.