Vad är Chocolate Formar?

Chocolate formar är mögel som är avsedda att användas i godis-göra, för produktion av både fyllda och fast choklad. De kommer i olika former och storlekar som kan användas för att producera en svindlande mängd choklad. De bästa choklad formar är gjorda av silikon eller metall, vilka båda har mycket hög värmetålighet. Billigare choklad formar av plast är också tillgängliga, men de måste användas med försiktighet, eftersom den uppvärmda choklad som används i godis-gör kan smälta formar om den inte hanteras korrekt. När kockar gör fylld choklad med en choklad mögel, borsta de smält chokladen i formen för att skapa ett tunt skal av choklad. Många kockar vill göra flera lager, se till att choklad är tjock, och låta chokladen svalna helt mellan lagren. När skalet är inställd, kan fyllningen läggas, och mer choklad kan försiktigt strömmade in för att täta fyllningen. Efter chokladen svalnar kan mögel och ned och försiktigt knackade så att choklad att falla ut, då det också kan vara dekorerade och förpackas. p

Solid choklad görs genom att hälla chokladen i formen, knackade det kraftigt på disken för att ta bort luftbubblor, och sedan låter chokladen svalna helt innan vända mögel att tillåta fast choklad att komma ut. Många formar avsedda för fast choklad kommer i dekorativa mönster som träd, djur, växter och så vidare, med detaljer är bevarade i gjuten choklad. Förutom att användas för choklad, choklad mögel kan också användas för en rad andra godis. För mer trögrörliga recept, kan mögel vara dammas med majsstärkelse eller kakao för att godiset kommer ut rent och i ett stycke. Silikon formar är även bra för klibbig recept, eftersom de kan försiktigt skalade bort att uppmuntra godis för att poppa ut.

Formar är bara en av ett sortiment av choklad gör leveranser. Att arbeta med choklad, människor behöver också ett bra godis termometer för att övervaka temperatur, tillsammans med spatlar och dubbla pannor. Många vill också dämpa den choklad de använder i godis-politiken, och i vilket fall anlöpning utrustning kommer att behövas också. För människor som just har börjat arbeta med choklad, kan dämpas choklad också köpas från matlagning utbud företag.

Choklad gör kan vara en rörig process, men handgjorda chokladpraliner tenderar att bli en stor hit som gåva och på fester. Medan de initiala kostnaderna för choklad formar kan vara måttligt dyr, kan de utnyttjas för år, vilket gör dem ett utmärkt tillskott till köket för människor som misstänker att de kommer att göra en massa choklad och godis. Ett flertal recept på fyllda och fast choklad kan hittas på Internet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.