Vad är Chocolate Chips?

Chocolate chips är små, runda, bearbetas dollops av choklad som är likartad storlek och används vid bakning. Baka chocolate chip cookies är den mest kända användning för choklad chips. Dock kan chocolate chips också bakas i muffins eller kakor och kan också strös på toppen av en varm kaka att bilda en slags omedelbar chunky glasyr. De viktigaste typerna av choklad chips inkluderar bitterljuva semisweet, mjölk och vit.

Bittersweet chocolate chips är mörk i färgen och innehåller mer kakao än de andra sorterna av choklad chips. De har något socker som tillsatts, men är inte särskilt söt. Bittersweet chocolate chips är det perfekta valet när en rik, är hård choklad smak önskas.

Semisweet choklad chips är den vanligaste typen som finns idag. De innehåller kakaosmör och en blandning av osötad choklad och socker. Semisweet chocolate chips är mycket sötare än den bitterljuva sorten, men inte alltför söt. Den semisweet mängd choklad chips är mångsidig och kan användas i många recept.

Mjölkchoklad marker är ganska söt och krämig struktur. De är ljusare i färgen än semisweet choklad marker på grund av mjölktorrsubstans. Vit choklad chips innehåller också mjölktorrsubstansen och är mycket söt. Vit choklad är inte tekniskt choklad alls eftersom ingen kakaobönor som används i den. Vit choklad chips används ofta för färg och smak kontrast i öknar använder andra typer av choklad, chips och choklad.

Chocolate chip är runda enhetligt i sin storlek och har en topp på topp. Mini choklad chips har samma utseende men är mindre i storlek. De är bra för mindre muffins eller desserter mini. Choklad bitar är större rektangulära bitar av choklad och inte chip-formad. De gör ett chunkier alternativ choklad chip i favorit desserter som choklad chip cookies.

Till skillnad från choklad gräddning torg och annan choklad som smälter lätt, choklad chips är gjorda för att hålla sin form när den bakas. Chocolate chips har knappast någon kakaosmör och det är därför de inte håller formen. Chocolate chips vanligtvis inte bra för smältning eftersom de kan vara knölig och vissa typer kan ha en grynig konsistens efter smältning. Alla typer av choklad chips bör förvaras svalt, torrt utrymme.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.