Vad är Caramel Popcorn?

Carmel popcorn är ett mellanmål som innehåller smör, socker, dök majs, majs sirap, salt och vanilj. Några recept även jordnötter, valnötter eller pekannötter. Andra recept varianter inkludera sötad kondenserad mjölk eller marshmallows. Caramel popcorn kan också formas till bollar, som är populära på mässor och festivaler och så Halloween behandlar. Att göra caramel popcorn, de flesta recept rekommendera kokning av socker, majs sirap, smör eller margarin och salt. Efter tillägger bakpulver och vaniljsocker, häll denna blandning över popped majs. I recept som innehåller nötter, nötterna blandas med popcorn innan sötad, läggs uppvärmd blandning. Göra caramel popcorn bollar, använda händerna för att bilda det belagda popcorn till former ungefär storleken av en tennisboll och placera på smörpapper för kylning. Caramel popcorn kan också göras med hjälp av en mikrovågsugn.

Popcorn är en speciell form av majs, som innehåller en liten mängd vatten i varje kärna. Vid uppvärmning att droppe vatten expanderar, vilket kärnan brista. För mycket eller för lite vatten är orsaken till unpopped kärnorna i en påse eller skål. För att hålla dök majs färska, förvara den i frysen.

Nationell Popcorn firas den 19 januari varje år. Amerikanerna är speciellt förtjust i popcorn, äter i genomsnitt mer än 60 kannor (57 l) per år. Plain, dök luft majs är hälsosamma eftersom det har låg fetthalt och hög fiber. Som en komplex kolhydrat, väcker det inte blodsockret snabbt. Carmel majs innehåller dock mer fett och socker på grund av smör och sötning ingredienser.

Carmel popcorn och andra smaksatta popcorns är extremt populärt tilltugg. Många gourmet popcorn smaker finns tillgängliga, inklusive rutinerade, kanderad, och mutter smaker. Rutinerade sorter innehåller ost, ranch, gräddfil och jalape? O smaker. Frukt och kola smaker popcorn anses kanderade sorter. Mutter smaker finns i mandel, macadamia och pecan. Gourmet popcorn finns även tillgänglig i kakor och glass och kombination karamell och ost.

Cracker Jack, ett sött och salt tilltugg, är en kommersiellt tillgänglig form av karamell popcorn som även omfattar jordnötter. Ursprunget till Cracker Jack gå tillbaka till Chicago World Fair 1863, då FW och Lewis Ruekenheim införde ett liknande pralin till fairgoers. Crunch 'N' Munch är ett annat märke av karamell popcorn som innehåller jordnötter. Det tillverkas genom Conagra Foods, Inc. och har funnits sedan 1966.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.