Vad är Buttercup Squash?

Buttercup squash är en vinter squash tillhör familjen Cucurbitaceae. Ej att förväxlas med sin kusin butternut squash, tar squat gröna buttercup sitt namn efter sin form, som en del säger liknar en upp och ner ekollon med en liten mössa. Den genomsnittliga buttercup squash är ca 7 inches (17,5 cm) i diameter och väger cirka 3 pounds (1,4 kg), även om vissa enskilda exemplar kan växa till vara mer än 5 pounds (2,7 kg). Den oätliga skalet på buttercup squash är mörkgrönt Rödstrimmiga silverglänsande grå linjer. I vissa sorter, sätter ett tak på blekare gröna ovanpå squash i blomändan. Den Buttercup täta kött är mörkt gul-orange, ibland närmar sig en djupare rödaktig färg. Det är värt att notera att mer intensiv färg, desto mer vitamin A i squash innehåller. Den variant av buttercup squash s kött är söt och nötaktig, med en krämig konsistens mer i linje med den i en bakad sötpotatis än en pumpa, som tenderar att vara mer fibrer och vattnig i jämförelse. Den Buttercup's kött kan tendera mot torrhet, ett fel som är lätt kompenseras med matlagning metod. Ångande och bakning är att föredra tillagningsmetoder, eftersom båda kommer att ge ut sötma och tillsätt fuktighet på fruktköttet. Som en mörk gul-orange grönsaker, Buttercup squash är ett kraftpaket näringsämnen. A? Cup (100 gram) tjänstgör innehåller färre än femtio kalorier och mycket litet fett, men är laddad med vitamin A, B och C, kalcium, magnesium, fosfor och kalium. Det ger också protein och fiber.

Buttercup squash är inte svårt att odla i hemmet trädgården. Föredrar rik, väldränerad jord och full sol. Skadedjur som insekter och provtagarnas vinrankan kan utgöra ett allvarligt hot och måste hanteras för att säkerställa en lyckad skörd. Vuxen buggar och kluster ägg kan handplockade från växterna, och insektsmedel kan vara klokt tillämpas. Liksom med andra vinter squash, bör Buttercup squash tillåtas att mogna på rankan. Det anses vara mogen när huden har ett matt utseende och är för svårt att vara lätt genomborrad med nageln. Lämna en 1 till 2 tum (2,5 till 5 centimeter) påbörjad av stjälken vid skärning av vinranka, arbeta för längre förvaring. Buttercup squash kan lagras i en sval, torr plats under flera månader.

När du beställer en buttercup squash, välj en squash som känns tunga för sin storlek, är fri från mjuka fläckar och fläckar, och har en skorpa som är djupt färgad. Undvik all squash som har mjuk, skrynkliga eller moldy fläckar. När klippa, det Buttercup squash kan lagras i en återförslutningsbar plastpåse i kylskåp i tre eller fyra dagar. Kokt squash kan frysas i upp till tre månader i en tättslutande behållare.

Peeling för buttercup squash är svårt, men lyckligtvis kunnat undvikas. Att laga mat utan peeling, bara tvätta squash väl, skölj och torka. Dela squash på mitten på längden, genom stammen. Använda en stor sked, skrapa ur fröna och trådiga fruktköttet från frö hålighet. Häll? kopp (120 ml) vatten i en ugnsform med sidor. Lay squash halvor, skär och ner i skålen. Grädda i 375 grader F (190 grader C) i ca 30 minuter eller tills de är mjuka.

Att tjäna, toppa Buttercup squash halvorna med smör och strö över farinsocker och kanel, duggregn med lönnsirap, eller krydda med salt och peppar. Det hålrum bakat squash kan också vara fyllda. Använda köttet i soppor, muffins, pajer, eller att fungera som en puré på egen hand, bara ösa ur skalet med en sked. Mosade bakade buttercup squash kan användas som ett substitut för mosade sötpotatis i många recept.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.