Vad är Baking Chocolate?

Baking choklad är choklad som är avsedd att användas i bakning. Det är odrickbar i vanlig form, men när de kombineras med andra ingredienser för att göra saker som tårtor, kakor och brownies, som ger den en mycket intensiv choklad smak. Många marknader bära baka choklad i deras bakning sektionerna, med Baker's Chocolate varumärke är särskilt välkänt och allmänt använt. Det är också möjligt att beställa special baka choklad direkt från chokladtillverkare.

Tillverkningen av choklad är en lång och berörda process. Det börjar med skörd och jäsning av kakaobönor. Bönorna långsamt marken, vilket gör kakaosmör i bönorna att smälta medan choklad fasta ämnen bryts ned. Resultatet är en tjock massa som kallas choklad sprit. Kakaomassa kan blandas med kakaosmör, mjölk, socker och andra ingredienser för att göra ett brett sortiment av chokladprodukter. När det gäller bakning choklad är choklad sprit förpackade som det är, med några tillägg, vilket gör baka choklad en mycket ren form av choklad. Förutom grundläggande baka choklad, är det också möjligt att hitta bitterljuv och semisweet baka choklad, baka choklad som har blandats med socker. Många bagare föredrar att använda osötat, eftersom smaken är starkare, och eftersom några recept kräver speciellt för osötade baka choklad. Semisweet sorter i en osötad recept kan kasta balansen mellan sötma bort, vilket ger en grundläggande förändring i receptet.

Fördelen med att använda osötad choklad är att Baker har total kontroll över graden av sötma i den färdiga produkt. Baker's choklad har också en koncentrerad choklad smak, eftersom det inte har blandats eller uppblandat med en mer ren smak. Föräldrar upptäcker ofta att baka choklad bär en annan fördel: unga bosatta i hushållet kommer inte knapra bort på det eftersom det smakar mycket bittert när ätit klart.

Ett antal specialitetsregeln chocolatiers göra gourmet baka choklad, ofta med en mycket hög prislapp. Värdet av denna choklad varierar kraftigt, och bagarna som överväger köp av fantasi baka choklad kanske vill göra ett smak prov innan de begår. Den avgörande faktorn när det gäller kvalitet är källan till bönor och det sätt på vilket bönorna hanteras. Kakaobönor har en rad olika smaker som lätt kan urskiljas i choklad sprit form. Om du gillar mörk och bitterljuv chokladprodukter som tillverkats av företaget, kommer ni att få nog deras baka choklad, men om du hittar en av smak eller smak i choklad, är det sannolikt att bli ännu starkare i baka choklad, Gourmet eller inte.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.