Vad är Baby Back Ribs?

Baby back ribs är en populär som i många restauranger som anses vara roligt att äta. Ofta serveras med en god portion barbecuesås, baby back ribs äts med fingrarna snarare än med något redskap. Ibland kallad kanadensiska back ribs eller fläskkarré back ribs, baby ribs rygg har blivit en stapelvara som i många familj restauranger runt om i USA, Kanada och Storbritannien.

Baby back ribs brukar klassificeras som finger kött, eftersom revbenen skärs vara mycket tunn och förbrukas genom att plocka upp ett revben med händerna. Utvinna en minskning från centrum och sektioner bladet fläskkarré skapar revbenen baby back. Nedskärningen sker på ett sätt som skapar en skiv-eller revben, och oftast kommer att väga mindre än två pounds. Köttet som finns mellan varje revben är mycket mager och välsmakande, särskilt när rökt och tog fram en syrlig sås. Eftersom fläskkarré är en relativt anbud skära av kött, är baby back ribs ofta tillagas till den grad att köttet är redo att ramla av benet. Detta attribut gör ätande baby back ribs stökigt och mycket roligt.

Vissa restauranger väljer att erbjuda baby back ribs som förrätt, medan andra kommer att erbjuda enkla och dubbla beställningar revben baby ryggen och en förrätt. Fryst revben finns också för förberedelse hemma, vilket gör det möjligt att använda en favorit barbecuesås som en beläggning eller en sida krydda med revbenen. Vara ett utmärkt val av livsmedel för casual tillfällen, baby back ribs är populära val för bakgård grillning och som en av de plockmat som visas på sportbarer och partier.

När serveras på restauranger, baby back ribs åtföljs ofta med fransk potatis, stekt ost stavar, lökringar och andra snabb och enkel mat finger. Som en enkel komfort mat som är perfekt för en avslappnad middag hemma eller på en kvarterskrog, baby back ribs är alltid ett utmärkt val.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.