Vad är Äppelmos kaka?

Äppelmos kaka är en superlatively fuktig efterrätt som kan gå snabbt att göra och är en stor användning av äppelmos. De flesta kakor av denna typ är inte svårt att göra och de är bakades i rektangulär 9-tum med 13-tum (22,86 cm x 45. 72cm) kokkärl. De kan vara iskallt eller ätas slätt. De är mycket bra toppad med vispgrädde, lite strösocker eller med glass. Du hittar en hel del äppelmos kaka recept på nätet, och många har mycket likartade komponenter. De blandar äppelmos, ägg, förkorta eller olja, socker, mjöl och bakpulver. Många av dem har en skål eller dumpa KAKMIX metoder, som gör dem bra recept för början bagare.

Folk kan lägga till olika saker för ett äppelmos kaka. Nötter och russin är populära tillägg. Många kockar föredrar också att lägga till lite krydda på sina kakor. Kanel är ett bra val, eller så kan du göra en underbar kaka skörd smak med en liten pumpa paj krydda. Recepten för äppelmos kaka ofta lätt anpassas om du vill lägga till ytterligare ingredienser och smaker med kryddor. En variant av äppelmos kakan är att göra pepparkakor med äppelmos. Genom att lägga tjock sirap, farinsocker, ingefära och kryddor eller riven ingefära, kan du konvertera vanliga äppelmos kakan och fuktig pepparkakor. Detta är en stor snabbt mellanmål för barnen efter skolan, och det är också ett fantastiskt sätt att introducera unga kockar att baka. En av de saker de sade om äppelmos kaka är att det är mycket fuktigt. Detta kan vara sant om du strikt följa baka instruktioner. Kakor kommer också att hålla ett par dagar väl och äpple smak tenderar att intensifieras. Vissa människor tycker äppelmos tårta lite tung. Du kan göra kakan lättare om du använder kaka mjöl istället för allrengöringsmedel mjöl. Om du vill göra en riktigt underbar variant på äppelmos överväga glasyr det med sammanfattning penuche eller brunt socker isbildning. Detta ger en smak som säkerligen kommer att bli en hit, eftersom det påminner om karamell äpplen. Det bör dock noteras, att vissa människor tycker penuche glasyr lite för söt.

Även om du kan använda nybakade äppelmos göra denna typ av efterrätt, du begränsas inte av säsongen. Du kan köpa runda äppelmos år. Leta efter osötad versioner eller vara beredd att justera sockernivåerna i din tårta recept. Du kan också experimentera med äppelmos i kombination med andra frukter. Peach äppelmos och bär äppelmos göra goda kakor också.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.