Vad Bearbetade Sugar?

Bearbetade socker är socker som har förfinats så att den har en regelbunden konsistens och smak. Ett klassiskt exempel på förädlade socker vitt socker, socker en produkt som är sålda över hela världen. Denna form av socker som används flitigt i bakning och sötning eftersom den beter sig på ett förutsägbart sätt, och det är lätt att kontrollera. Alternativet är obearbetat socker, eller alternativ socker som agave, honung, och stevia. Den här typen av socker ibland kallad "raffinerat socker, förseende det faktum att det är berett i ett raffinaderi. Bearbetning socker börjar med att trycka på sockerrör eller betor för att extrahera den naturligt söta vätska, och som innebär att vätskan torka in en lös falla sönder. Den smulas tvättas och torkas för att extrahera föroreningar och dra ut melass, vilket resulterar i vitt socker. Melass kan läggas tillbaka i för att göra ljus och mörk farinsocker eller socker kan säljas i ren vit form.

Några sockerbruk marknad "obearbetade" eller "minimalt raffinerat" socker, socker som är inte vidtagits genom varje steg i raffineringsprocessen. Denna typ av socker har mer föroreningar och det är svårare att arbeta med, men den har också mer vitaminer och mineraler än raffinerat socker. Klassiskt, är detta socker som från första pressning av sockerrör, och det kan lätt tvättas och får lufttorka och bildar kristaller. Denna typ av socker som ibland kallas "naturlig" i ett försök att tilltala de konsumenter som söker upp naturprodukter. En del människor tror att obearbetat socker är nyttigare, eftersom det innehåller mer av vitaminer och mineralämnen som finns naturligt i socker. Höga konsumtionen av socker i allmänhet inte medföra en ökad risk för karies, utveckling av diabetes och andra hälsoproblem och bearbetas socker i synnerhet är djupt inblandad i studier om hälsoeffekter av socker.

är riskerna med bearbetade socker ofta blared hela omfattar hälso-tidningar, men i själva verket har allt socker liknande potentiellt skadliga hälsoeffekter, särskilt när de kombineras med fetter och kraftigt polerat ris i" energi tät "livsmedel som har en hög kalori innehåll och minimala näringsvärde. Problemet med bearbetat socker i synnerhet är att det är en mycket koncentrerad form av socker med lågt näringsvärde utöver sin kalorier, till skillnad typer av socker som innehåller föroreningar, eller socker som finns naturligt inbäddad i saker som frukt, levererar fiber och näring tillsammans med en söt behandla.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.