Hur kan jag använda Chopsticks?

Att lära sig använda ätpinnar är något som många strävar efter men aldrig kommer till skott och fullborda. Ändå kan behärska ätpinnar få äta kinesiska, thailändska, eller andra typer av asiatiska köket mer av en upplevelse. Många gör processen att lära sig att använda ätpinnar svårare än den egentligen är. Här är några tips som hjälper dig att påbörja processen att lära sig att använda dessa viktiga asiatiska redskap.

Börja genom att placera ett chopstick i handen. Minnet bör hållas i mellan tummen och pekfingret. För att uppnå enkel rörelse, se till att tummen och pekfingret möts vid skurk på pekfingret, och chopstick trycks in mellan ungefär den översta tredjedelen av redskapen. Resten av minnet bör vila över ringfingret. att placera andra chopstick, följa ett förfarande som liknar hålla en penna. Långfingret syftar till att stödja kroppens andra pinne, medan den breda änden av enheten vilar på spetsen av tummen. Se till att du blir bekväm med att anpassa käppar i hårddisken. Innan du kan använda pinnar effektivt Detta ställningstagande måste bli lika välbekant som innehar en gaffel eller sked. När du vet hur man håller denna asiatiska redskapen är det dags att öva hur man använder ätpinnar under en måltid. Många gör misstaget att försöka flytta både pinnar på ett sätt som är ungefär som arbetar sax. Stället hålla det första chopstick mer eller mindre på plats. Använd andra chopstick att öppna och stänga utrymmet mellan vassa ändar pinnar genom att röra på pek-och långfingret. Att använda pinnar måste tips röra på båda sidor av den mat du vill konsumera, effektivt nypa pinnarna runt maten. När du börjar först med att använda tandpetare, fokusera på större bitar av maten i stället börja med rätter som ris. Du hittar det är lättare att manipulera ätpinnar på plats runt bitar av grönsaker eller bita bitar av kyckling eller nötkött. Som ni bli mer kompetenta i processen, kan du använda pinnar att gå efter mindre objekt på din tallrik.

Alltför många människor försöker använda ätpinnar och ge upp i frustration efter en stund. Detta gäller särskilt om du är i en restaurang och inte vill att folk ska se er kämpa med redskapen. Köp en billig par ätpinnar och öva hemma. Detta gör att du kan lära dig använda ätpinnar utan publik, och troligen kommer att uppmuntra dig att fortsätta försöka tills äta med pinnar blir en andra natur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.