Hur jag Freeze Peaches?

Frysning persikor är inte svårt och det finns flera olika metoder som kan användas för att frysa persikor. Till exempel kan persikor frysas i torra socker eller sirap. Det är också möjligt att frysa färska persikor i vatten eller fruktjuice. Persikor fryst i vatten eller fruktjuice inte har samma färg som de frysta med socker. Det är en bra idé att experimentera med olika metoder för frysning persikor använda specifika recept innan större partier med önskad metod. Den torra pack metod som används för att frysa persikor innebär omrörning i vitt strösocker före frysning frukten. Sirapen metoden tar längre tid eftersom sockret kokas med vatten i en kastrull på spisen tills sockret löser sig att skapa sirap. Sirapen måste svalna innan den läggs till persikor. Mängden socker och vatten behövs inte bara beror på mängden persikor att frysas, utan också på hur söt sirap önskas-lägre socker recept för frysning persikor resultera i en tunn och lätt, sirap, medan högre socker versioner skapa en tjock, eller tunga, sirap. Vatten eller fruktjuice kan användas i stället för sirap eller strösocker frysa persikor.

Oavsett vilken persika frysa metod används är beredningen densamma. Endast mogna persikor bör användas för infrysning. Om persikor är alltför mogna de kan visa sig mosig efter att frysas. Om FN-är mogna persikor används smaken kommer sannolikt att vara svag. I förberedelserna för att frysa persikor bör frukt noggrant tvättas innan de släpps ut i en gryta med kokande vatten i ungefär en minut att göra skinn lättare att skala. får den skalade persikor halveras, skivas eller hackas för infrysning. Om de exponeras för luft för länge, kommer skalade persikor mörkare i färgen om inte ett anti-mörknande agent används. Citronsaft eller askorbinsyra kan användas för att förebygga persikor från mörknande. Askorbinsyra är C-vitamin och den är tillgänglig i de avsnitt frukt konservering av många stormarknader. Efter bevattningen på anti-mörknande agent, socker, sirap, vatten eller juice läggs till persikor.

Den färdiga är frysa persikor placeras sedan i plastburkar, glasburkar frys eller plastpåsar frys. Plastburkar bör vara tjockt och inte tunna kärl att produkter som keso och yoghurt säljs i. Frysta persikor kan läggas till blender drinkar eller används som garnering av glass eller vanlig kaka. De kan också gräddas i frukt chips och pajer. En frukt spröda är klippt eller hackad frukt som är toppad med en havremjöl, mjöl, socker och kanel blandningen och sedan bakas tills toppen är gyllenbrun.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.