Vad är strimlad kokosnöt?

strimlad kokosnöt består av tunna bitar av kokos, vanligen säljs i torkad form. Det är också möjligt att skära sönder Coconut med färskriven kokos i en mixer, men inte alla har tillgång till färskt kokosnötter. Normalt förpackningar eller bulk strimlad kokosnöt särskiljs från flingor av kokosnöt som tenderar att vara mer av ett par centimeter eller så.

Cooks användning strimlad kokosnöt i ett stort antal recept. Det kan lätt bli en topping av enkla smörgåsar som jordnötssmör och honung, kan man lägga till smaken av bakverk, eller det kan låna extra smak på välsmakande mat som curryrätter. Vissa kakor och godis kunde inte göras utan strimlad kokosnöt, och kokoskaka innehåller vanligtvis strimlad form på kaka och glasyr. I butikerna kan shoppare finns två sorter av strimlad kokosnöt. Dessa kan sötas eller osötade. Vilken som är lämplig är beroende på recept. Flesta kyndel recept skulle inte gynnas av sötad former av strimlad kokosnöt, och en söt recept kan vara för söt om man uppmanar till osötad kokosnöt. Det är verkligen en fråga om val när man använder kokosnöt för dekorationer och människor bör prova båda och se vilket som de föredrar.

Tillsammans med sötade eller osötade, kan shoppare på naturliga livsmedel butiker har dessutom ett val mellan ekologiska och icke-organiska kokos. Ekologiska sorter tenderar att vara dyrare på grund av ekologiska odlingsmetoder kan ge lägre avkastning grödor. Men vissa människor tror att de är överlägsna för näringsmässiga skäl och kan vara av lite högre kvalitet.

strimlad kokosnöt från butiker kan behandlas med kemikalier för att hålla den fuktig. Andra märken undfly kemisk behandling och kommer att producera mycket torrare former av kokos. När detta är fallet och kockar har köpt obehandlade versioner, kan de behöva blöt kokosnöten kort att få tillbaka några av dess vattenhalt. När du gör färsk strimlad kokosnöt hemma, är det inte nödvändigt att blöta ner kokos.

Skörd av typisk storlek kokos är ungefär tre till fyra koppar riven eller strimlad kokosnöt. I butiker, förpackningsstorlek för torkad former intervall. Både förpackat och nygjord strimlad eller riven kokos bör kylas. Vissa människor frysa färsk strimlad former och det kan vara möjligt att hitta frysta versioner, i synnerhet i asiatiska livsmedelsbutiker. Eftersom denna version är inte torkad, många tycker att det är bättre att paketerad lagra köper i former som inte är fryst.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.