Vad är silikon Köksartiklar?

Silikon köksredskap är köksredskap i silikon, en typ av polymeriserade material som tillverkas i laboratorier. Under 1990-talet började silikon kokkärl att spridas till många nationer i både hemmet och professionella kök. Det finns många fördelar med silikon köksredskap som andra typer av kastruller inte har. Många kök leverans butiker säljer ett sortiment av silikon köksredskap, och det kan även beställas direkt via tillverkare. Den främsta fördelen att silikon har över många andra material är att det är både värme och frost tål. Silikon kan bokstavligen tas ur frysen och lägga till en fullt ugn utan skador. Detta kan vara mycket användbar i många kök, och det gör också silikon mycket mångsidig. Samma formar kan användas för att göra både varm och kall mat, vilket innebär att kockar kommer att spara utrymme genom att använda silikon kokkärl. Den första användningen av silikon kastruller är non-stick köksredskap och mögel. Silikon kommer inte att hålla sig till bakverk, gör det till ett utmärkt val för saker som muffins och kakor. Silikonet behöver inte oljas eller mjölat, smeten bara kan hällas rätt i det. När maten är gjort matlagning, kan silikon försiktigt skalas bort, lämnar bakverk intakt. Nonstick silikon köksredskap linjer omfatta bakning kastruller i alla former och storlekar, bakning mattor eller lakan, och saker som pannkaka mögel, som kan användas för att göra intressanta former från smeten höger på PANNKAKSLAGG.

Spatulas, omrörning skedar , och liknande redskap är dessutom tillverkade av silikon. De kan användas i både varm och kall mat utan risk för skador på redskapen. Dessutom har silikon låg ledningsförmåga, så en kock kommer inte att brännas på en silikon spatel kvar i en varm gryta. Flexibiliteten i silikon gör silikon spatlar väl lämpad för matlagning saker som fina bestånd och såser, eftersom spateln kan skrapas längs botten och sidor av potten, att allt i potten rörs. Detta värmetålig egendom också gör silikon användbar för saker som pott grabbers och tabletter.

Silikon inte fläckar eller innehar luktar. Silikon köksredskap är också tål maskindisk. Detta innebär att köket kan hållas rena, doftande, och sanitära, även mitt i en bakning raseri. Dessutom har de flesta silikon kokkärl veck, som är en utmärkt platsbesparande funktionen. Den köksredskap är också kemiskt inert, och det borde ha någon inverkan på människors hälsa.

När du väljer silikon köksredskap, se till att vrida den. Twisting visar dig hur flexibelt silikon, och det kommer också avslöja att använda billiga spackel. Om vita streck syns när silikon kokkärl är vriden, välj kokkärl från en annan tillverkare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.