Vad är italienska rosta kaffe?

italienska rosta kaffe är uppkallad efter den Mörkrost smälter är vanliga i Italien som gjordes först på 1500-talet. Vid den tiden var Turkiet det största producent och exportör av kaffe. Italienska Rost uppvisar förvisso turkiska inflytande i sin mörka färg och stark smak.

italienska Roast, och espresso, så älskad i Italien och i USA, vanligen båda härstammar från samma rostning stilar. Skillnaden mellan italienska Rost och kaffe som används för espresso är främst i slipa av bönor. För espresso, använder du ett mycket fint malet kaffe, men för italienska Rost på dropp kaffebryggare, ett medium mala föredras.

Många tycker italienska Rost, eftersom även om blandningen är mörk, tenderar att ha en sötare och mindre syrlig smak än andra mörka stekar som franska Roast. Tvärtemot vad många tror, är mörkt rostat kaffe som franska eller italienska Rost inte något starkare än lättare stekar. I själva verket är det tvärtom. En längre rostning tid utarmar naturligt koffein källor i bönorna och resulterar i ett kaffe som innehåller mindre koffein, men denna skillnad kan vara marginella.

Ändå tjänar en italiensk Rost över en colombiansk eller Kona Roast kan se till att dina gäster fortfarande kan få sova den natten. Lätt rostat kaffe å andra sidan kan göra för en nervositet och inte så förtrollade afton för dina gäster. Du kan också hitta koffeinfritt italienska Rost i en butik som säljer hela bönor.

Även om du kanske kan hitta en italiensk Rost eller två på en lokal livsmedelsbutik (Illy? Är vanligast i USA), bästa italienska Rost kommer hela bönor sorter du kan köpa på kaféer. För kaffe kännare, köpa hela bönor är ett måste eftersom det gör för fräschare smakar kaffe och tillåter dig att använda olika mal, som en finare mala för espresso och dropp mala för den vanliga kaffebryggare.

nyckeln till att få den perfekta italienska Roast, enligt Dr Ernesto Illy av Illy? Kaffe är ett fint fullkomlig rostning teknik. Du kanske har smakat kaffe i det förflutna som nästan har en bränd smak och är alltför bitter. Om du över-rosta kaffet, enligt DrIlly, ska du sluta med bitter kaffe och förstöra smaken. Illy? använder också en trycksatt förpackning metod, som garanterar färskhet sitt kaffe i upp till två år.

Om du vill njuta av en italiensk Rost blandning, anser dricka det som italienarna gör, utan mjölk. Även cappuccino kan vara en gemensam förmiddag sätt som serverar kaffe i Italien, de flesta kaffe dricks i den senare delen av dagen är espresso. Om espresso verkar för stark, prova med en kub av socker, eller prova en enkel dropp version av italienska Rost.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.