Vad är ett isolerat Cooler?

en isolerad kylaren är en bärbar behållare med ett lager isolering för att säkerställa att den håller kall mat riktigt kall. Det finns ett antal olika stilar av isolerade kylare, alltifrån förstärkt styrofoam versioner som är avsedda för en eller två använder för plug-in kylare som faller tillbaka på den el av en bil eller generator för att öka deras kyl förmågor. Många marknader säljer isolerade kylare, speciellt under sommaren, när folk vill kylare för camping och picknick.

Människan har försökt att hålla maten svalna under århundraden, både därför att värmen ökar graden av nedbrytning och eftersom många livsmedel smakar mer trevliga när de är cool. Kylare tycks ha utvecklats i Australien, som har ett ökänt varmt klimat och en lättroad befolkningen. En typisk cooler har minst två skikt av material, som kan vara placerade med luft. Air fungerar som en anständig isolator, hålla innehållet i kylaren till en fast temperatur. En kylanordning brukar annonseras som "isolerad" när extra isolering har lagts till. Ett extra lager av isolering kan utformas från en rad olika material. Generellt har en isolerad svalare ett lager nonconductive material som förhindrar överföring av värme från utsidan av kylaren på insidan. Många isolerade kylare är gjorda av mjukt, flexibla material, vilket gör dem lätta att bära och hantera. I vissa fall kan en kylväska vara konstruerade för frysen, så att kylaren kan sänkas till en låg temperatur innan maten är ännu läggs innanför. En isolerad kylaren är bra att dricka lagring, sedan kalla drycker är ofta högt i kurs i varmt väder. Öl, vin och läskedrycker tenderar alla att drabbas i extrema temperaturer, och om de hålls i ett isolerat svalare, kommer de att hållas kall och uppfriskande. Sådana kylare kan också användas för frukt, ost och kött på picknickar, se till att de stannar hälsosamma.

När du väljer en isolerad svalare, bör du tänka på hur du planerar att använda den. Isolerad kylar finns i en mängd storlekar, från slip-on påsar som kyler en vinflaska till stora totes avsedd för packning en strand picknick. En hård kylanordning kan hålla livsmedel kallt mer effektivt, med ett tätt lager av tung isolering, men det kommer att vara skrymmande och svåra att hantera. Vissa kylare också komma med is förpackningar som är utformade för att passa in i dem, ökar deras förmåga att hålla livsmedel svalna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.