Vad är ett äggskal Cutter?

Som ett praktiskt sätt att förbereda en hårdkokta ägg för servering gör äggskal saxen jobbet lätt och snabbt. Här är några fakta om byggandet av äggskalet kutter och det korrekta sättet att använda och underhålla produkten. Ibland kallad sax ägg skal eller ett ägg Snipper är äggskal saxen verkligen mycket lik en sax. Med två handtag och knivblad som formas till en cirkel och har en tandrad, äggskal saxar kan försiktigt beskärning av den övre delen av äggets skal utan att splittra hela skal av hårdkokta ägg. Äggskal fräsar är normalt tillverkade av rostfritt stål och kan komma med handtag belagda med hård plast, inte olikt sy sax.

För att kunna använda äggskal kuttrar, håll hårdkokta ägg i ena handen medan du kör fingrarna på andra sidan genom hålen i handtagen. Försiktigt ställning bladen av äggskal saxen längst upp i ägget, men tillräckligt låg på tanken att en öppning stor nog att erkänna en tesked blir följden. Tryck försiktigt på handtagen ägget topper tills tänderna penetrera skalet. Dra försiktigt uppåt med äggskal saxen. Den övre delen av äggskal kommer fram ger också en öppning som gör det möjligt för hårdkokta ägg som konsumeras genom att doppa en sked till de återstående kroppen av tanken.

Rengöring och underhåll av äggskal saxen är relativt lätt. På grund av rostfritt stål, kan redskapen lätt kan tvättas i tvål och vatten eller placeras i diskmaskinen. Det är viktigt att se till att äggskal saxen torkar ordentligt. Detta kommer att minska risken för Avtrubbning och rost på bladen och handtag. Slipning av tänder på knivarna kan genomföras med alla vanliga vinkelslip.

Det finns flera utmärkta versioner av äggskal saxen på marknaden idag, varierande endast i storlek och färg på handtagen. Även om en mycket enkel köksredskap, är det ibland svårt att hitta en kutter ägg skal i rabatt butiker. Oftare kan äggskal saxen ligga i ett kök boutique och specialbutiker ägnas åt matlagning apparater och redskap såsom en restaurang leverans butik. Trots det faktum att det krävs en viss ansträngning för att finna en kutter äggskal är redskapen egentligen inte särskilt dyrt och kan säkerligen vara ett sätt att sätta lite roligt tillbaka till att äta hårdkokta ägg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.