Vad är en svamp Brush?

en svamp borste är en mjuk-borst borste som är avsedd att användas för rengöring svamp och andra känsliga grönsaker. Eftersom vissa grönsaker lider av kraftig tvätt, en svamp pensel kan användas för att avlägsna täckt smuts och annat material, se till att grönsaker är säker att äta. Många kök leverans butiker lager svamp penslar, och de kan även beställas via specialitet leverantörerna. Normalt svamp borstar är ganska billiga, och de kan vara otroligt användbart köksredskap ha runt, även om du inte använder en hel del svamp i din matlagning.

borsten av en svamp borste är oftast gjorda av nylon eller annat syntetmaterial, och de är avsedda att vara extremt försiktig. Borsten kan ta formen av en rund knopp med borst i ena änden, vilket gör det mycket enkelt att hantera, eller det kan vara en plan kvadrat eller rektangel. Som regel är svamp borstar syftar till att tvätta, de kan tillverkas av antingen plast eller trä, och de bör inte gå igenom en diskmaskin, eftersom det kan skada borsten.

Rengöring svamp och andra grönsaker är viktiga, eftersom de kan innehålla element som kan göra dig sjuk eller lägga till en främmande smak till färdig maträtt. Många svampar växer på sandiga, klippiga områden, och en god borsta kan ta bort partiklar som kan påverka strukturen på en maträtt, ingen gillar att bita sig ner på en bit av sand. Du kan också använda en svamp borste på fältet medan du samlar in, för att avgöra om ett prov är värt att hämta hem. I många fall, ett torrt borstning med en svamp borste kan vara tillräckligt för att avlägsna oönskat material från saker som svampar, tryffel och andra fina grönsaker. En svamp borste kan också användas under rinnande vatten, men kockar bör vara noga med att torka grönsaker efter sköljning dem och använda dem omedelbart, eftersom vattnet kan uppmuntra ruttna i känsliga grönsaker. Den mjuka, täta borst bör dra bort smuts och andra oönskade partiklar utan att skada grönsaker.

Om du har för vana att plocka upp svampar vid torghandel, Du kanske vill ta en svamp borste med. De flesta handlare kommer att motsätta sig en inspektion som kan skada en svamp, men en mjuk borstning med en svamp borste är acceptabelt, och det kan avslöja brister och fel som skulle göra svamp lämpar sig för dig. Fråga alltid innan du använder en svamp borste för varor, dock som vissa köpmän får invända.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.