Vad är en parmesan gråter?

En Parmesan rivjärn är ett kök som är utformat för galler parmesanost. Det finns flera olika stilar av parmesan graters. Den graters har vanligtvis jämnare kantade hål på ena sidan och råare kantade hål på den andra för att hjälpa till att lyfta parmesanost på ytan av rivjärn.

Den mest grundläggande typen av parmesan rivjärn är en platt, paddel-formad av rostfritt stål. Här rivjärn's hål är ofta i jämna rader och handtaget kan vara av trä eller metall. Den enhetliga hål utarbeta enhetliga bitar av riven ost. Dessa parmesan graters är handhållen och kan användas vid bordet för att snabbt lägga till lite färskriven parmesan på färdiglagade rätter som pasta och sallad. En annan typ av handhållna parmesan rivjärn är oval och trä. Den är utformad för att passa in i handflatan. Osten går genom en metall rivjärn platta på botten av trä rivjärn.

Några platt parmesan graters komma med en fälla ut stå och ett fack för att hålla den rivna osten. Många av dessa graters kollapsar i en snygg och ganska platt rektangulär form för lagring. De flesta av de utvikbara står har gummifötter för att förhindra repor på arbetsbänkar. En roterande parmesan rivjärn har ett handtag som flyttar gallret mekanism som det visar. Rotary parmesan graters har ett inbyggt fack för att hålla färskriven ost. Roterande ost graters kallas också parmesanost kvarnar. Vissa roterande parmesan graters har ett tydligt utrymme så att du kan se hur mycket ost du galler. Electric parmesanost graters göra galler ost lättare, men om parmesan är för svårt det kan vara tufft på motorn.

kan Rutan stil stående ost rivjärn också användas för galler parmesanost. Denna typ har fyra sidor med olika stora hål på varje sida. Denna typ av rivjärn är också perfekt för rivning grönsaker och choklad. De flesta andra stilar av parmesan graters kan också användas för galler choklad. Metal är ett måste för trall parmesan eftersom det är en mycket hård ost och tenderar att bryta plast ost graters.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.