Vad är en kokosnöt Pudding?

Coconut pudding är en typ av pudding som görs med kokosmjölk. I vissa regioner i världen, är kokos puddingen ätas som en söt efterrätt behandla, medan i andra områden, är kyndel kokos pudding normen. För personer som reser långt hemifrån, kan sorten i kokos pudding stilar ibland leder till förvirring. Det finns många olika recept för kokosfett pudding, och många marknader säljer förpackade kokosnöt pudding byggsatser för människor som vill ha en snabb och enkel version av denna mat. i Sydostasien och Kina, kokos pudding är vanligtvis en välsmakande maträtt som består av en blandning av kokosmjölk med mjöl och sedan steka det, skapar en något gelatinös kaka. Detta kokosnöt pudding får blandas med lök och andra ingredienser för extra smak, och det är ofta äts som en gata mat, ibland fuktad med sirap för extra smak. Asian kokosnöt pudding också kan serveras med en garnering av söta röda bönor pasta, blandning av sött och kyndel. I Amerika är kokos pudding vanligtvis en söt behandla. Tembleque är en latinamerikansk version av kokos pudding som darrar när den är störd, medan haupia är en Hawaii version görs med kokosmjölk och arrowrot. Kvadraterna haupia kan serveras med POI på fester och några restauranger. I Afrika är rätter som cocada amarela, eller gult kokos pudding, görs med ett ägg vaniljsås bas och en blandning av kryddor. Européerna göra egna versioner av kokos pannacottan eller Blancmange.

Coconut kan också användas som en bas för tapioka pudding eller risgrynsgröt, för att skapa en kokosnöt pudding med mer textur och smak variation. Denna typ av kokos pudding ibland serveras på institutioner för människor som är trötta på att äta vanligt ris eller tapioka pudding. För en exotisk twist på risgrynsgröt, kan svart ris användas med kokosmjölk för att skapa en dessert som utvecklar ett rikt lila färg och en intensiv smak. Frukt skivor ofta fungerar mycket bra som en garnering för dessa stilar i kokosnöt pudding, särskilt skivor av tropiska frukter som mango.

Olika recept för etniska kokosnöt puddingar kan hittas på Internet och i special kokböcker. Det är också möjligt att ersätta kokosmjölk regelbundna mjölk i många pudding recept, även om skillnaden i fetthalt kan ibland orsaka problem när puddingen inrättas, vilket gör att puddingen blir chunky eller rinnande, så gör ett test parti första är att rekommendera.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.