Vad är en grönsak Juicer?

En grönsak Juicer är ett litet kök apparat som används för att utvinna det näringsrika juice av rå frukt och grönsaker. Man tror att varje dag, behöver kroppen ett halvt kilo rå frukt-och grönsaksjuice per 50 pounds kroppsvikt. Tidskrävande detta belopp anses vara en förebyggande strategi mot vissa cancerformer, medan hjälpa kroppen att behålla sin rätta PH funktioner, en avgörande faktor mot miljö-ware. Ett sätt att få fördelarna av rå frukt och grönsaker är genom pressning-en term befolkat under 1970 och 1980.

juice innebär att man använder en mängd olika grönsaker eller frukter som placeras i en maskin som kallas en grönsak juicer. Den Juicer sedan utdragen grönsaker till en juice form-gör saft rik på näringsämnen, mer påtaglig smak, och lättare att smälta. Det finns tre arter av köksväxter Juicers på marknaden-centrifugal juicer, en sönderdela juicer, eller en triturating (twin-redskap) juicer. Den typ av modell du vill ha beror på dina behov och alternativen prestanda för varje vegetabiliska juicer. En av de mest använda och billiga Juicers grönsaker är centrifugal juicer. De fungerar mycket snabbt med hög hastighet där frukter eller grönsaker skall införas i en oval chute. Grönsaker Sedan hålls i en kammare där de kapas och riven i en massa mot en skärm. De spinns sedan av en centrifugalkraft, vilket resulterar i en juice.

Eftersom centrifugal Juicers producera saft i en sådan snabb hastighet de inte lämpligt att användas för mjuka frukter som bananer, bär, eller bladgrönsaker. Dessutom kan den snabba behandlingen orsaka syre bubblor ska upplösas under bearbetning, vilket resulterar i en kortare hållbarhetstid. En annan typ av Juicer är sönderdela sorten. Tystare än en centrifugal juicer, sönderdela Juicers anställa en växel eller skruv som använder kraft och krossar frukter eller grönsaker mot en skärm. Den kraft som används av maskiner roterande mekanism pressar saften ur frukt eller grönsaker, vilket resulterar i en torr massa. På grund av dess långsamma roterande process, syre och temperatur bibehålls. Detta resulterar i juice som har mindre skum, flera näringsämnen, och en lång hållbarhetstid. En tredje typ av vegetabiliska juicer är den dubbla redskap eller triturating juicer. Dessa Juicers är oftast den mest kostsamma, men det är oftast motiverat med vissa unika fördelar för konsumenterna. Den triturating Juicers funktion genom att sätta press på grönsaker genom att tvinga juice. De är placerade mellan två samverkande rullen växlar där vegetabiliska cellväggar pressas öppna. Detta resulterar i en torr massa med mindre oxidation, mer lagring av näringsämnen, och längre friskhet. De är också erkänd för sin förmåga att utvinna svårt grönsaker som spenat, tallbarr, Wheatgrass och andra greener och örter. Dessutom, eftersom de arbetar på långsammare, dessa vegetabiliska Juicers är anpassningsbara till någon frukt eller grönsak och producera en större mängd saft.

När du väljer ett vegetabiliskt juicer, bör konsumenterna söka en modell med särskilda funktioner, bland annat låg optioner snabba prestanda, vilket gör det möjligt för mindre syre, skum, och längre förvaring saft. Även en användarvänlig, tyst och enkel att rengöra modell är att rekommendera. Med alla dess hälsofördelar, med en grönsak Juicer är ett snabbt och enkelt sätt att behålla näringsämnen och erhålla den rekommenderade mängden grönsaker och frukt som behövs för att stödja friskvård och livslängd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.