Vad är en fågel näbb Knife?

En fågel näbb kniv är en kniv med en specialiserad böjt blad som är väl lämpad för saker som carving frukt och producerar "Tournee cut" som ofta används i livsmedel presentation. Medan en fågel näbb kniven är inte en absolut nödvändighet för de flesta kök kan det vara ett väldigt användbart verktyg. Ett antal företag producerar fågels näbb knivar är tillverkade av ett sortiment av material för kockar olika behov. Flesta kök leverera butiker ha åtminstone ett litet sortiment.

Sedd från sidan, bladet en fågels näbb kniv verkligen likna böjda näbb av en fågel. Bladet är vanligtvis kortare än en paring kniv, men en fågels näbb kniv kan utföra många av samma funktioner. Den böjda bladet kan också göra en fågel näbb kniv ett mycket användbart verktyg kniv runt i köket, eftersom den kan utföra ett antal kök uppgifter. Ett alternativt namn på kniven är ett "Tournee kniv," i en hänvisning till Tournee klippa som kan genomföras med en fågel näbb kniv. En Tournee cut är någon slags formad skära i livsmedel vilket resulterar i en skulpterad bit frukt eller grönsak. Tournee nedskärningar kan vara relativt ytligt, eller ytterst komplex, som i fallet med thailändska frukter skulpteras, som förvandlar hela frukter i utarbetar uppvisningar av kniv arbete. Många tycker att en fågel näbb kniv är det idealiska verktyget för denna uppgift, eftersom den korta böjda bladet kan komma in på ställen där andra blad kan inte. När du väljer en fågels näbb kniv, leta efter en som känns rätt i handen. Som en allmän regel, att försöka undvika att köpa knivar i en uppsättning, eftersom du kommer ofta att köpa knivar du inte behöver i en uppsättning. Kniven ska passa i din hand bekvämt, och den bör ha solid, stark konstruktion. Blad är oftast metall, men keramik är också tillgänglig. Du kan vanligtvis hitta fast gjuten knivar eller knivar med plast eller trä handtag. En solid gjuten kniv kommer att hålla upp längre, och är i allmänhet det bästa valet.

Vård riktningar för en fågel näbb kniv variera beroende på vilken typ av handtag har . Som en allmän regel aldrig köra köksknivar genom en diskmaskin, eftersom bladen kan skadas. Tvätta kniven i tvål och varmt vatten och torka den noggrant för att undvika stänkblödning eller skrovlig bladet. Förvara knivar på en säker plats utom räckhåll för barn och nyfikna husdjur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.