Vad är en dekantering kanal?

kännetecknande för alla kök kanaler är att redskapen används för att direkt fasta ämnen eller vätskor i behållare utan kladd eller spill. Den dekantering tratt verkligen åstadkommer det. Men denna typ av tratt möjliggör inte bara en omdragning av vätskor, men luftning och filtrering också. Här är några grundläggande information om dekantering tratt och hur detta köksredskap kan vara en stor tillgång.

Den dekantering tratt påminner mycket om alla andra typer av kök tratt. Tillverkade av rostfritt stål eller hårdplast, kanaler av detta slag är utformade med en bredare mun och kropp att krympa till en kort pipa. Normalt finns ett litet handtag och ibland två handtag fäst till mynningen slutet av dekantering tratt. Detta gör det möjligt kanal ska vara balanserad på den öppna munnar i större behållare, samt ger ett sätt att hålla dekantering tratt med händerna utan att röra kroppen av en tratt. Den dekantering tratten gör mer än bara direkt flödet av vätska i en behållare. Ett litet filter ingår i botten av tratten. Eftersom vätskan hälls i mynningen av kanalen kommer filtret fånga alla rester, att filtrera bort oönskade partiklar. Resultatet blir en klar och orörd vätska som är klar för användning.

Tillsammans med dekantering egenskaper och filtrering egenskaper, dekantering filtret också möjliggöra för inpressning av vätskan på väg till karaff. Detta kan vara mycket viktigt för viner. Eftersom vinet anländer till dekantering tratt, den roterande rörelse som skapas när vätskan rör sig genom filtret och in i röret hjälper till att all luft ur vinet, vilket gör att smak och bukett av vinet mer behaglig. Även dekantering kanaler kan användas för något flytande, förbereda vin till spilloljekärl är den vanligaste användningen.

Den dekantering Tratten kan också användas för en mängd olika vätskor. Exempelvis kanalen kan användas för att filtrera färskpressad apelsinjuice eller som ett sätt att töja ättika. Den dekantering kanal är också användbar för att sila matlagning örter från buljonger, vilket ger en klar och ren letar buljong till soppor och såser.

En dekantering kanal är en händig köksredskap att vin älskare bör ha tillgängliga. Den dekantering Tratten kan köpas i alla kök butik liksom många kök och avdelningar Houseware i exklusiva butiker och stormarknader specialitet. Använda karaff kanal är ett utmärkt sätt att få ut det mesta av den tydlighet, smak och arom på din favorit vin.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.