Vad är en Strawberry corer?

En jordgubbe corer är ett kök är utformat för att enkelt ta bort stammen, bladen, och kärnan i en jordgubbe som skall användas i recept. En jordgubbe corer kan också hänvisas till eller som ofta utväxlas med en tomat corer. En tomat eller jordgubbe corer består av ett handtag med en liten, även tandad skopa slutet.

Många recept, särskilt för en jordgubbssås toppning, kräver hela, fyllda jordgubbar. Även en jordgubbe corer är ett behändigt verktyg för Coring jordgubbar och tomater kan du även använda en jordgubbe corer för andra kök jobb. En jordgubbe corer kan tjäna som en multifunktionsverktyg när du gör rätter som innehåller flera olika sorters frukt. Till exempel en jordgubbe corer inte bara cores jordgubbar till fruktsallad, men kan även användas som en melon scoop för samma recept. När du handlar för en jordgubbe corer, det finns inte mycket att beakta utöver praktisk räckvidd saker. Flesta strawberry corers är tillverkade av rostfritt stål, men några är plast. Rostfritt stål håller längre, men det är en fråga om personligt val. Du kanske vill se till att handtaget är ergonomiskt och bekvämt att hålla om du planerar att kärnan stora mängder jordgubbar eller tomater med regelbunden frekvens. Som med alla kök verktyg, ett stycke formgivning är bättre verktyg än med separat handtag som kan falla isär från verktyget på gång.

alltid uppmärksamma rengöring specifikationerna för alla dina köksredskap. Inte alla köksredskap kan diskas i diskmaskin. Var också noga med att rengöra skopan i din jordgubbe corer noggrant för att ta bort alla rester från utmed tandad kant för att undvika spridning av bakterier till andra livsmedel. Mest corers, inklusive jordgubbe corers, kostar mindre än 10 US dollar (USD). Corers finns också för äpplen, zucchinis och päron.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.