Vad är en Strawberry Huller?

En jordgubbe huller är ett kök gadget som är gjord för begränsningen, eller ta bort blad och skrov, med en jordgubbe. I de flesta fall är en jordgubbe huller av rostfritt stål eller aluminium och böjda och formade som små tänger med spade-formad tips. Tanken bakom användningen av en jordgubbe huller är att nypa tipsen tillsammans runt bladen och skrov av en jordgubbe, vrid och dra. En jordgubbe huller är utformad för att underlätta arbetet i tak jordgubbar utan att förlora någon av de frukter som du kanske om ett tak med en kniv.

Insåg vad detta kök gadget är utformad för lämnar oss med den praktiska tillämpningen. Många sådana köksprylar existerar göra det enklare arbete av livsmedel såsom en melon baller, ett äpple corer, körsbär Pitter och en grönsak skalaren. I teorin är något verktyg eller gadget som gör det lätt arbete för en aktivitet uppskattat, men ibland teori är förlorad i ansökan. Detta kan vara fallet med en jordgubbe huller.

Många människor tycker med en typisk jordgubbe huller vara lite besvärligt och ganska värdelösa. En av de största klagomål om detta kök gadget är att få av dem har pekat eller sågtandade tips, vilket gör det svårt att tränga igenom frukten renlig. Ett annat vanligt klagomål härrör från byggandet av de flesta modeller. Ofta består av aluminium, många jordgubbar hullers misslyckas med att behålla sin ursprungliga form, vilket gör det verktyg som mycket svårare att med framgång. Det finns några jordgubbe huller tillverkare som erbjuder olika utföranden än de som oftast finns i butiker köksredskap. En konstruktion har en fronter cylindrisk tips som vilar på jordgubbar skrov och tar bort bladen och skrov när den dras tillbaka ut. Fortfarande andra modeller gör konstruktion funktionen robustare och något pekade tips som kan fungera bättre än lösare jämförbara modeller.

Många erfarna kockar föredrar att använda paring kniv till en jordgubbe huller, men om den rätta man kan befinna sig, kan det visa sig vara användbara för att förbereda rätter där jordgubbar behöver lämnas hela. Som en snabbare prestanda är jordgubbe huller kontra paring kniven mest en fråga om personlig preferens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.