Vad är en Ravioli Form fack?

En ravioli form bricka, även kallad ravioli maker, används för att göra ravioli färsk pasta. Användningen av en ravioli form bricka ger en stor mängd färsk pasta som skall göras snabbt och lätt, jämfört med hur det blev tradition. är Ravioli fyllda fyrkanter eller fickor av pasta. Det sägs ha uppfunnits av italienska sjömän som inte ville slösa mat medan de var borta till sjöss. Istället för att kasta bort resterna, mark de upp dem och stoppade dem i rutor av pasta.

Ravioli fyrkanterna är i allmänhet 1 till 2 tum (ca 2,5 till 5 cm) rutor. De överstiger sällan 3 inches (cirka 7,6 cm) i totala storlek. Ravioletti, å andra sidan är en miniatyr av ravioli och är i allmänhet mindre än 1 tum (ca 2,5 cm) i storlek.

Oftast ravioli fylld med kyndel ricottaost blandning. Kött och blandningar av grönsaker kan också användas. Efterrätt ravioli kan också göras med en söt ost eller frukt fyllning.

Utan en ravioli form bricka, processen för att göra ravioli kan vara ganska intensivt arbete. Färsk, tunna blad av pasta måste rullas ut och skärs i exakta storlek, med ett jämnt belopp bitar avskuren, eftersom varje ravioli måste ha en övre och en nedre. Sedan, bitarna måste fyllas och noggrant tillslutna. Om ravioli inte tättslutande de kommer att läcka som de är matlagning. Den ravioli form har bricka två delar-den form och facket. Formen är rektangulär till formen, med utskärningar för varje ravioli. Facket har perforerade kanter som kommer att trycka ut pasta när trycket appliceras. Oftast detta tryck skall anbringas genom att försiktigt gled en brödkavel överst i formuläret. Trycket från kavel säkerställer en tät tätning på ravioli ytterkanter. För att göra ravioli med ravioli form bricka, behöver du flera viktiga ingredienser. Först behöver du färska blad av pasta. Färsk pasta degen sker vanligtvis genom en kombination av mjöl, ägg, salt och olivolja. Degen rullas ut med en pasta maker, som sträcker degen till långa tunna blad. Dessutom till färsk pasta behöver du en fyllning för ravioli.

Traditionellt fyllningen för ravioli består av ricotta ost, ägg, kryddor, parmesan ost och brödsmulor. Om kött fyllning önskas, kommer en mängd kött fungerar bra, inklusive grundvatten korv, malet nötkött eller fint hackad kyckling. Sweet fyllningar använder vanligtvis ricottaost, socker och frukt. För att göra ravioli med hjälp av en ravioli form bricka, ett nytt blad av pasta placeras över formuläret. Någon form magasin komma med en andra fack att när försiktigt pressas in i pastan gör depressioner. Annars kan du använda fingrarna för att göra en mindre bra i mitten av pasta. är Fyllningen placeras i dessa brunnar, oftast bara om en tesked (ca 5 ml) full av fyllning i varje brunn . Efter fyllning införas en andra ark pasta placeras över toppen av fyllningen. En kavel är sedan rullade över det översta lagret av pastan.

Trycket från kavel pressar pastan tillsammans försegla kanterna. Den perforerade kanter facket klipp av pastan i separata delar av ravioli. Den ravioli är kvar ute i ca 1 timme för att torka och sedan kokas, ungefär sju till åtta minuter och serveras ofta med en röd eller vit pasta sås.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.