Vad är en Punch Bowl Cake?

En Punch Bowl kaka är en typ av bagatell som traditionellt serveras i en punchbowl. Liksom övriga desserter i bagatell familjen, Punch Bowl tårta består av ett antal lager, inklusive ett lager svamp eller gul kaka, ett lager av frukt, ett skikt av pudding eller gelatin, och en topping av vispad grädde. Denna efterrätt är vanligtvis serveras kyld.

Trifle är en urgammal efterrätt som har gjorts i England åtminstone sedan 1700-talet. Detta layered dessert serveras vanligtvis i klara behållare så att konsumenterna kan uppskatta skönheten i lager effekt. Många småsaker serveras i enskilda koppar eller glas, medan Punch Bowl kaka är avsedd att delas upp i ett sortiment av portioner. En tydlig Punch Bowl är ändå att föredra, men eftersom presentationen är halva nöjet. Att göra en tårta Punch Bowl, börja med ett skikt av kaka som bryts eller skärs i bitar. Gul kaka är ett bra val, liksom svamp och ängel kakor. Sockerkaka rymmer upp särskilt bra av vätskor i Punch Bowl kaka. Efter lagret av kakan, sked i ett skikt av pudding, vanilj pudding är ett klassiskt val, men du kan också använda en frukt smaksatt gelatin. Puddingen är täckt med kokt sötad, och kryddade frukter, som är toppad med vispad grädde och nötter. En del kockar vill göra kakan punsch skål med lätt tillgängliga kommersiella ingredienser, snarare än individuellt förbereda varje lager. I detta fall, köpte en butik svamp eller ängel kaka är en bra bas, och det kan täckas med pudding görs från en låda blanda och följde med förberedda paj fyllning, många marknader säljer konserverade körsbär och blåbär paj fyllningar, till exempel. Vispad grädde kan köpas i trycksatta kärl, eller så kan du använda en icke-mejeri vispad toppning.

I den stora konstruktion Punch Bowl kaka gör den mest lämpliga för fester, speciellt under semesterperioden. Kockar kan krydda upp det lite genom att blötlägga sin tårta med alkohol eller en sirapsliknande lösning frukt och kaka kan också vara toppad med ljus, tomtebloss, eller andra dekorationer för speciella tillfällen. Förutom körsbär och blåbär, kockar kan också prova frukter som ananas, mango och papaya för en tropiskt tema Punch Bowl kaka, då de kanske vill toppa kakan med kokos grädde och blöta ner bitar av kakan i rom. För ett särskilt utsmyckade Punch Bowl kaka försöka göra två lager i stället för bara en.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.