Vad är en Candy Rolling Pin?

Som varje sann gourmet kock vet, det finns olika rullande stift för olika typer av matlagning. För personer som älskar att förbereda hemgjord godis, är det godis kavel betraktas som ett absolut nödvändigt. Här är lite bakgrund om godis kavel och hur den används för att skapa ljuvligt söta hopkok i både hem och kommersiella kök.

Candy rullande stift följer samma grundläggande utformningen av de flesta rullande stift. Vad skiljer godis kavel från vissa andra typer är det material som används för att bygga denna modell med brödkavel. The Candy kavel är alltid av metall, vanligen rostfritt stål. För att säkerställa att enheten fungerar effektivt, i rostfritt stål kavel är oftast belagda med en non-stick yta, som gör det möjligt att arbeta med även de stickiest hopkok av att få en väl genomgående krävs för godis. Med många typer av godis, är hastigheten avgörande för att kunna bilda godis i ens ark innan det svalnar och blir svårare att arbeta med. The non-stick egenskaper godis kavel gör det möjligt att snabbt och sedan skapa en smidig blad av ämnet, som sedan kan klippa, rullas eller vikas innan godiset blir för stelbent. med samma typ av framåt och bakåt åtgärder som används för att smidigt degen till önskad tjocklek, förbereder godis kavel godiset ark i sekunder. Detta ger gott om tid för blad som skall skära i sektioner. När alla avsnitt skapas, är det lätt att gå vidare på det som är nästa steg i beredningen råkar vara. En god kvalitet godis kavel kan användas för att skapa goda nougat barer som enkelt kan komplettera med kokos, choklad, eller något annat som är önskvärt. Samtidigt är en godis kavel ett viktigt verktyg när de förbereder fondant. Som ett känsligt hopkok som kan användas eter som rullade fondant isbildning eller som en isbildning skikt på hemgjorda chokladbitar, är fondant ett bra exempel på ett ämne som måste formas till rätt form innan den kallnar. Mycket flexibel och ändå varm kan fondant icing lätt tillplattade med godis kavel och sedan användes i avsnitten till utsidan av kakan lager, godis, kakor och andra söta som skulle kunna förbättras genom ett lager glasyr.

The Candy kavel är lätt att rengöra och förvara. Medan vissa större kommersiella modeller tar upp ett stort utrymme finns det mindre hem godis kavel modeller på marknaden idag som passar bra i alla redskapen låda. För dig som tycker om att göra godis hemma, är det godis kavel ett utmärkt tillskott till köket.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.