Vad är en Cajun Microwave?

En Cajun mikrovågsugn är ett trä utomhus matlagning box utformad för långsam matlagning kött och grönsaker. Den "Microwave" i namnet är en referens till klassiskt fyrkantiga i mikrovågsugn, snarare än matlagning tekniken inblandade. Flera företag tillverkar Cajun mikrovågor, ibland anpassade specifikationer, och det är också möjligt att bygga en egen. Den grundläggande konstruktionen innebär en trälåda som är typiskt klädda i metall, med en bricka på botten. Facket är täckt med en rostning rack, och Cajun mikrovågsugn stängs med hjälp av en andra magasin som förstärkts så att den kan hålla en kol brand. Som mat kockar från toppen och nedåt på rostning rack, drippings falla igenom till botten facket gör för enkel rengöring. Det är också möjligt att se rostning lådor försedda med gasbrännare i botten eller topp, för kockar som inte vill ta itu med träkol bränder.

Temperaturen inuti en Cajun mikrovågsugn kan variera, beroende på hur bra det är isolerad, och hur mycket det brinner stoked upp. Normalt är det temperaturer hålls relativt låg, så att maten kockar mycket långsamt, och slutresultatet är krispiga på utsidan, och anbud och fuktig på insidan. Det bifogade miljö Cajun mikrovågsugn hjälper till att hålla maten fuktig medan den kockar, och storleken kan vara stor nog att rymma allt från en halv stekt gris till en blandad spridning av biffarna och grönsaker. Det finns flera fördelar med att använda en Cajun mikrovågsugn, i motsats till andra matlagning metoder som omges spotta stekning eller grillning. Den första är att Cajun mikrovågsugn är portabel, lätt att hantera och lätt att använda utanför. I regioner där öppen eld utomhus matlagning är begränsad, kan man fortfarande göra traditionell Cajun mat med en gasdriven Cajun mikrovågsugn, och det övre magasinet kan också användas för att stödja ett galler, vilket gör att enheten ska göra dubbel plikt som grill /rostning box. Storleken är också användbart när man förbereder mat för stora sammankomster.

Cajuns och andra Louisiana invånare har använt någon variant på Cajun mikrovågsugn i årtionden. Konstruktionen är i grunden en kraftigt utökad nederländsk ugn, designad speciellt för slutna utomhus matlagning. Cajun mikrovågor kan användas på camping resor, för människor som parkeringsplats nära sina campingplatser, och de också förekommer vid släktträffar, Cajun konventioner och andra händelser där människor kan vilja laga en massa mat utomhus. Du kan också se Cajun mikrovågor ihopkopplade med grillplatser, grillar, spottar och andra utomhusaktiviteter apparater lagar mat till ett bredare sortiment av matlagningstekniker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.