Vad är Texas Sheet Cake?

Texas blad kaka är ett blad kaka som kan eller inte kan vara hemma i staten Texas, även om det har blivit en symbol för Texan gästfrihet och vänlighet. Förutom görs i Texas, detta blad kaka är också populärt i den amerikanska södern, och det verkar i många kokböcker som förekommer traditionell amerikansk mat. Kockar, är den stora fördelen med Texas blad kaka att det är mycket lätt att göra och tjäna, och det tenderar att bli en stor hit.

Sheet kakor kakor som serveras som enkel-tårtor, täckt med ett lager av enkel glasyr. Även blad kakor är grundläggande de inte nödvändigtvis behöver vara tråkigt, och det finns många olika sätt att tillaga, servera och dekorera ett lakan kaka. Av tradition är ett lakan tårta kvadrat, men vi skulle kunna tekniskt använda en kaka panna med någon form. När det gäller Texas blad kaka, är den viktigaste egenskapen att kaka serveras i pannan Det är bakat i, med kocken glasyr bara toppen av kakan, eftersom detta är den enda delen som kan nås. Beslutet att baka och servera i samma gemensamma gör Texas blad tårta på ett kick att tjäna, och gör det också praktiskt för potlucks och partier, eftersom kakor är mycket lättare att transportera i sin bakning kastruller. Det finns inget särskilt recept för Texas blad tårta, men människor kan ha regionala preferenser. För vissa människor är Texas blad tårta en rik, smörig gul kaka med massor av vanilj. Andra använder kärnmjölk eller sur-kräm baserad recept på en kaka med en aning tang. Tät chocolately kakor är populära i andra regioner. Nyckeln till kakan är att det är en kaka som kan monteras lätt hand, med en början till slut på 40 minuter till en timme från den tidpunkt då första ägget är knäckt på när kakan tas ur ugnen svalna. Den frostings används för Texas blad tårta är också mycket olika. Många kockar gillar sött, SENTIMENTAL, rik ark kakor med intensiv buttercream glasyr, men det är också möjligt att använda glasyr grädde ost, choklad ganache, eller enkla glasyrer. Kakan kan vara dekorerad eller vänster vanligt, beroende på tillfälle.

Södra kockar ofta har en tårta skål med snap-on lock som de använder för att göra Texas ark kakor för potlucks och andra evenemang. Snap-on lock skyddar kakan under transport, och det ger en bekväm plats för en kock att skriva sitt namn, se till att kakan pan gör sin väg tillbaka till Cook efter kakan har förbrukats.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.