Vad är Stewed Tomater?

Stewed tomater tomater som har skalade och kokta precis tillräckligt för att tillåta att de bevaras för senare användning. Tomaterna kan framställas på hela tomater, skuren i sektioner, eller malt. Gå igenom processen att skapa stekta tomater bidrar till att förlänga hållbarheten på tomaterna så att de kan användas i olika recept vid ett senare tillfälle. En del av charmen med stekta tomater är att de kan vara beredda att använda flera olika örter och kryddor. Detta bidrar till att accentuera den naturliga smaken av tomat, medan låsning i alla de näringsämnen som släpps ut under tillagningen. Ingredienser såsom grön paprika, vitlök, persilja och lök kan läggas till den stekta tomater under bearbetningsprocessen.

Själva processen för att skapa stekta tomater kräver inget mer än en kastrull och några enkla ingredienser. Första är huden bort från tomater. I händelse av att det kokta tomater kommer att bli klippt eller malt, är det en bra idé att ta bort kärnan. För stekta tomater där tomater blir kvar hela, finns det ingen anledning att ta bort kärnan. Efter att placera en liten mängd margarin i kastrullen, är stekta tomater arrangeras i pannan. En liten mängd strösocker till tillsammans med salt, peppar och eventuell annan önskad kryddor. Placera locket på pannan och låt tomaterna koka på låg värme i cirka tjugo minuter, och se till att röra om tomaterna med några minuters mellanrum. Slutresultatet kommer att vara öm stekta tomater som är perfekta att använda i soppor, stuvningar och grytor. När tomaterna är kompott, kan hela tomater eller sektioner tas i fryspåsar och lagras med lätthet i frysen i flera månader. Se till att trycka så mycket luft ur påsen innan försegling för att bibehålla högsta möjliga färskhet.

Om förbereder stekta tomater från scratch är inte möjligt, är det möjligt att köpa konserverade tomater som redan är kokt. Finns som hela tomater, tärnade versioner är de konserverade versioner av stekta tomater erbjuds utan någon form av smaksättning, liksom varumärken som inkluderar en rad olika örter och kryddor. Dessa konserverad versioner kommer att räcka länge på hyllan och brukar innehålla lika många näringsämnen som den hemgjorda stekta tomater.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.