Vad är Spearmint Leaves?

Det finns flera olika typer av mint blad-vissa är naturliga, ätbara blad och vissa är en läcker, söt behandla. Spearmint blad-antingen färska eller kanderade-lämnar varje persons mun med en ny Minty känsla. Naturlig mint blad har använts för matlagning och medicinska ändamål sedan tiden för det romerska riket.

Kanderad mint blad har funnits i decennier. De gelé godis som är belagda med socker och formad som ett löv. De smakar som mynta och kan köpas i bulk från de flesta godis butiker.

Fresh mint bladen är också en läcker och uppfriskande behandla. Den spearmint anläggningen kommer att växa flera 24 inches (61 cm) lång och har ljusa, gröna blad och små blommor. Spearmint är en ört som är lätt odlas i de flesta klimat-i själva verket är det ganska rikt och kommer lätt sprids över en trädgård eller gård. för matlagning, kommer färsk mint framhäva smaker av vissa rätter. Till exempel, om det kombineras med lamm, ärter, fruktsallader, och färskpotatis kommer att göra smaker pop. I själva verket använder en underbar pasta recept basilikapesto spearmint pesto. Enkelt kombinera olivolja, färsk mint blad, färsk basilika, vitlök och valnötter i en matberedare och blanda pesto med varm pasta. kan Fresh Spearmint lämnar också användas i drycker. En kvist av mint i ett glas iste kommer att ge en kall dryck under varma dagar. Den uppfriskande mint känsla av mint gör drycken verkar ännu coolare än den faktiskt är. Adult drycker, såsom Mojito, från Kuba är kända för sin användning av färsk mint-i kombination med ljusa rom, socker, kolsyrat vatten, och kalk. Torkat Spearmint används för att göra varmt te också.

Fresh Spearmint lämnar också används för medicinska ändamål. Oftast används de för anti-inflammatoriska syften och för att förhindra sjukdomar i tandköttet. Dessutom kan de användas som hjälpmedel för matsmältningen och för att förhindra gasbildning och matsmältningsbesvär. Vissa använder spearmint att behandla feber och kolik, liksom. Eftersom mint blad är mildare än blad av pepparmynta, kan de användas för att behandla mag-problem hos barn.

Även mint blad kan ätas färska, kan de också konsumeras i kapsel format. Om de är uttorkad i kapsel format, kan de intas tillsammans med måltider flera gånger om dagen. Uttorkade blad är bra att bota mag krämpor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.