Vad är Salt Rimmad Oliver?

Salt cured oliver oliver som har behandlats och bevarats med salt. Salt härdning är en av flera bota alternativ för oliver, och en av de äldsta och mest traditionella. Det finns ett antal stilar av salt botas oliver som kan användas på olika sätt, och många marknader göra en eller två versioner av salta oliver. För personer med tillgång till färska oliver, salt botas oliver kan också göras hemma relativt lätt. Det botemedel som fungerar bäst på svarta oliver, även om oliver kan vara av vilken storlek. För oliver salt bota, och oliverna endast omfattas av icke-iodized salt och får sitta i en sval, torr plats för upp till fyra veckor. För att främja dränering av vätska från oliver, kan behållaren vara fodrad med tyg eller prickade med små hål, och oliverna måste röras regelbundet så att de inte sitta i sin egen juice. Som salt härdning vinning, drar ut den bitterhet som är gemensamma för färska oliver och mjukar upp oliver upp så att de kan ätas. Men salt botar inte lakas ur alla bitterhet, och tenderar att koncentrera oliv smakämnen, vilket ger en lite salt, bitter, god syra slutprodukt som vissa människor tycker är lite för intensiv.

Efter fyra veckor, salt botas oliver vanligtvis sköljas i varmt vatten för att avlägsna salt och får torka ordentligt innan de förpackas i olja eller ompackas i salt. Ompackning bevarar oliver för en längre tid, medan packning i olja genererar oliver som är klara att använda. Oil-packade oliver kan också kryddas med örter och kryddor. När du gör salt botas oliver hemma, bör kockar vara medvetna om att mögel kan bli ett problem. För att minska risken för mögel, bör oliverna noga omfattas av saltet under lagringen, och rörs ofta. Efter oliver sköljs och förpackas i olja, bör de förvaras i kyla, och de bör användas inom en månad. Vanligt salt packad oliver kommer fortfarande periodvis behöva svarvning, och de bör förvaras svalt, torrt. De kommer att hålla i en till tre månader, beroende på klimat-och lagringsförhållanden.

Salt botas oliver serveras ofta slätt som mellanmål, men de kan också vara inbakad bröd, som ingår i olika rätter, och används som garnering. Kockar bör vara medveten om något bittra smak: salt botad oliver inte göra en bra ersättning för andra typer av olivolja i recept, eftersom intensiteten på smaken kan bli överväldigande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.