Vad är Mini Hamburgare?

Många kunder snabbmatskedjor hamburgare såsom Krystal's eller White Castle kanske redan är bekant med begreppet mini hamburgare, annars känd som skjutreglage. Mini hamburgare serveras i dessa anläggningar innehåller tunna färsbiffar av hackat oxkött, grillad tillsammans med färdigberedd eller färsk lök och serveras på en ångad liten bulle. De kryddor på ett traditionellt mini hamburgare eller reglage är ofta begränsade till senap och en enda lurigt skiva.

På senare år har många barerna och restaurangerna Mat aktiveras på popularitet och bekvämligheten med dessa original mini-hamburgare. I stället för att efterlikna den ångade BUN och tunn beef patty recept, däremot skapa många restauranger nedskalade versioner av sina traditionella hamburgare, varav vissa kan väga en tredjedel av ett halvt kilo eller mer. Mini hamburgare är beredda likt deras full-storlek motsvarigheter, med miniatyriserade kött bulle pressas ut och stekt på en grill. Eftersom dessa mini hamburgare inte görs till standard storlek, kan kockar måste hitta acceptabla substitut för standard hamburgerbröd. Vissa väljer att skära standard bullar i mindre sektioner, medan andra använder små middag rullar eller sektioneras platt bröd för sin mini hamburgare. Om en lämplig bulle är inte enkelt tillgänglig, kunde specialiserade bullar skapas från grunden med hjälp av en standard bröd deg. Ett kök gadget växer i popularitet bland entusiaster mini hamburgare är en mini hamburgare eller reglage tryck. Denna enhet innehåller fem runda ringar, som passar perfekt i en kastrull innehållande fem räfflade koppar. Användaren portioner råa marken kött i varje kopp och sedan pressar ned med matchande ringar och lock. Värmen från en kamin topp element tillagar hamburgare från botten, och den återstående värmen i kamrarna tillagar kött från ovan. Det finns ingen anledning att knäppa mini hamburgare beretts i ett reglage press. kan Mini hamburgare vara klädd med traditionella kryddor som saltgurka, lök, sallad och skivade tomater, eller de kan vara klädda för att passa en samlad kulinarisk tema. Asiatiskt hamburgare kan vara klädd med teriyaki sås och skivor ananas, till exempel, eller Tex-Mex Mini hamburgare kunde ha skivad paprika och en barbecuesås tillsatts. Många restauranger erbjuder samma uppgraderingar för mini-hamburgare som de gör för full storlek hamburgare, såsom tjocka skivor bacon eller bleu ost.

En mini hamburgare inte behöver göras från marken nötkött, dock inte heller vara beredda på en grill. Vissa restauranger erbjuder mindre hamburgare gjorda av marken fläsk, kalkon, bison eller kyckling. Det finns också recept för att skapa en vegetarisk mini hamburgare och några recept kräver en bakad del av köttfärslimpa istället för en grillad hamburgare bulle. Det är inte ovanligt för en upscale casual restaurang att erbjuda en rad plattor mini hamburgare, var och en innehåller tre eller fyra mindre versioner av sina överdimensionerade normalpriset.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.