Vad är Maple Sugar Candy?

Lönnsocker godis sker genom upphettning lönnsirap och hälla den i godis formar. Lönnsirap är gjord av lönn SAP med överflödigt vatten kokas från det. Vissa lönnsocker godis har majssirap eller sockerbetor till, men den typen blandas lönnsocker godis som äkta lönnsocker godis är tillverkad av just lönnsirap. När lönnsirap värms göra lönnsocker godis färgen på sirap lättar och sirap börjar bli lite fastare konsistens. Den ljusare färg och tjockare konsistens innebär att sirapen börjar utkristalliseras. Vid det tillfället är det sirap placeras i formar. Gummi godis formar ofta används vid tillverkning av lönnsocker godis. Lönnsocker godis säljs i många former såsom människor, djur och juldesigner, men lönnlöv formen är förmodligen den mest populära och gemensam form av lönnsocker godis finns.

Maple grädde görs också med endast lönnsirap, men det är väldigt annorlunda från lönnsocker godis. Maple kräm är piskad och säljs som en spridning i burkar och det värms upp vid en lägre temperatur än vad som används för att göra lönnsocker godis. Vissa använder Maple grädde som en kaka glasyr, men det är ofta serveras på rostat bröd. Maple kräm är ibland också tillgänglig som fyllning på vissa förpackade kakor. Maple grädde skiljer sig från Maple smör i lönn smör smör har tillsatts.

Maple saltvatten Taffy och lönn fondant finns andra typer av lönn godis förutom lönnsocker godis. Maple saltvatten Taffy har lönnsirap till och lönn fondant liknar kola. Vissa socker lönn träd har SAP sötare än andra och detta kan påverka sötma lönnsocker godis och andra lönn godis.

Att samla in de lönnsav av socker lönn kallas SÖTNING . Saven tappas från lönnarna med borrade hål i träden. Plaströr, som ibland kallas pipeline, bär sav från trädet till en anläggning tank eller hink. Sockerlönn är en typ av socker lönn är vanliga i nordöstra regioner i USA. En SOCKERLÖNN kommer vanligtvis ge SAP under minst 100 år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.