Vad är Manzanilla oliver?

Manzanilla oliver, eller Manzanillo eller spanska oliver, som de också kallas, avse både vissa olivträd och ett visst sätt att förbereda frukt, som också är känd som oliver. Oliver evergreens som är uppskattad för den frukt de bär. Även Manzanilla oliver kallas ibland spanska oliver, inte alla spanska olivträd producera Manzanilla oliver och Manzanilla oliver närvarande odlas i Kalifornien och Spanien.

Oliver har olika egenskaper: vissa ge frukt som är idealisk för utvinning av olja, är andra som odlas för tabellen eller för matlagning, och ytterligare andra har flera, med frukt som kan vara både skördas för tabellen och pressas till olja också. måste Alla bordsoliver botas innan de äts. Vulkningen rids dem oleuropein, en komponent som gör dem så bitter att den är oätlig. Härdning görs oftast i en lösning med vatten, saltvatten och lut, eller genom att packa i salt, och sättet att bota påverkar konsistens, färg och smak. Torkningsmetoden ansvarar också för namnet oliv ges som ett livsmedel som du kan köpa i butiken. En annan variant på slutprodukten är när oliverna plockas: omogna oliver skördas när de fortfarande är gröna, bruna eller svarta oliver har lämnats kvar på trädet för att mogna, ge dem en lägre densitet och mindre bitter smak . Det finns många olika stilar av oliver förberedelse och Manzanilla oliver är en av de typer som plockas omogna. Det finns många typer av oliver som bara finns i specialitet sektioner eller i delis. Manzanilla oliver är inte av detta slag: de är vanligtvis standard livsmedelshandeln hyllan i glasburkar, nära burkar av urkärnade och med kärna svarta oliver och oftast i en mittgång med andra sallad och sallad, dressing produkter.

Oliver varierar i storlek från små till mycket stora. Manzanilla oliver i små till medelstora sortiment. Manzanilla oliver finns hela eller urkärnade, då de kan vara fyllda, ofta med kryddpeppar och ibland med vitlök.

är Manzanilla oliver ofta ses i aptitretare, för exempel antipasto. De är de rigueur i martinis och pålägg kallad "oliv bröd", och används också för att pryda andra föremål. De är ofta läggas till Arroz con pollo (en spansk kyckling och risrätt), men i färdiglagad mat, ska de läggas i slutet av varje tillagade livsmedel att undvika att de blir otrevligt bittra igenom tillagningen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.