Vad är Ice Cream Formar?

Glass mögel är mögel som används för att forma glass efterrätter vilja smörgåsar glass, stänger, kakor och pajer. Många kök leverans butiker säljer formar glass, och de kan även beställas via specialitet företag som lager glass nyheter och leveranser. Det är också möjligt att använda vanliga formar och pannor för glass, så länge som dessa formar kan varaktiga mycket kalla temperaturer.

Tanken bakom en glass mögel är att ge en fast form för glass att frysa in. Glass kan packas i formar i en mjuk form direkt ur en glass-maskin och sedan blixt frysta, eller helt fryst glass kan tillåtas att mjuka upp lite innan de packas i formen. Det är viktigt att använda glass som är mjuk nog att vara lätt att bearbeta, så att all luft kan försvinna från mögel att skapa en fast form utan bubblor. En av de mest idealiska material till formar glass är silikon, eftersom det kan motstå kylan i frysen och kan enkelt skäras bort från glass när glassen har satt. Metall och plast mögel kan också utnyttjas, och då kan det vara nödvändigt att köra mögel under varmt vatten eller täck den med en varm handduk i några minuter innan unmolding, se till att glassen glider smidigt ut.

Glass smörgåsar görs med olika kakor kan tillverkas i formar glass, som kan sandwich stolpar med blandade smaker av glass. Barer är lätt att göra i speciella formar som har tider som kan användas för att hålla handtagen på plats medan glass-apparater, medan glass pajer kan packas i formar klädda med Graham knäckt eller skorpor cookie. Glass kakor är klassiskt görs genom att placera en bit kaka i botten av en glass mögel och förpackning glass runt tårtan.

när de avlägsnats från glass mögel, kan glass desserter vara frostat och dekoreras, doppas i en godis beläggning, eller täckt med choklad. Nötter, sprinkles och andra dekorationer kan också läggas till under dekoration processen. Den färdiga produkten bör förvaras fryst tills konsumtion, eftersom uppmjukning av glass gör att desserten förlorar sin form. När det gäller kakor glass och pajer, som tenderar att vara mycket tät, några minuters vila i rumstemperatur precis innan servering kan göra efterrätten lättare att skära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.