Vad är Hairy Buffalo Punch?

Hairy Buffalo Punch är en typ av punsch som görs genom att blanda alkohol, frukt och fruktjuicer. I typfallet görs i stora volymer för stora sociala sammankomster, och ingredienserna är otroligt varierande. Huvudsakligen en fantasi är den enda begränsningen vid montering Hairy Buffalo punch, även om man kanske fundera på samspelet mellan olika ingredienser innan du lägger dem mot sin vilja.

Denna formidabla Punch går genom flera alternativa namn inklusive Jungle Juice, PJ, Hooch, och spodi, många fler namn kan hittas i olika regionala dialekter. I alla fall, är den gemensamma faktorn i denna punsch en naturlig sötma från frukt och juice som tenderar att dölja alkoholhalten, och en mycket hög alkoholhalt på grund av användning av ett sortiment av hög-bevis alkoholer. Punch kan vara en farlig erbjudande på en fest när folk är inte medvetna om hur mycket alkohol som den innehåller, så försiktighet bör iakttas vid beslutsfattandet och servering slag, särskilt till personer som kan vara drivande. Att göra Hairy Buffalo börjar folk genom att skära upp frukten av val. Ananas är vanliga, men någon slags frukt kan användas. Den skurna frukten deponeras i en stor container, och alkohol hälls över den. Whiskey, tequila, rom, vodka och sprit kan alla användas, men en kombination av alla fem kan bli lite mycket. Frukten är tillåtet att ta in den alkohol över natten för att absorbera det innan fruktjuicer som tranbär, apelsin, äpple och ananas tillsammans med punsch, läggs till förtunnas. När Hairy Buffalo punsch har konstruerade, finns ett antal sätt att tjäna det. Vissa människor skilja ut frukten, så part gäster att äta den separat under avtalstiden vätskan raka eller använda den som en mixer i drinkar. Andra människor vill slev av punsch och frukt tillsammans, tradition, dricker en kopp Hairy Buffalo punsch och sedan äta frukten. Cocktail plockar kan vara praktiskt att ha runt om poängen är som serveras med frukt, så att människor kan spjut frukten att extrahera den lätt från sina glas.

Som med alla alkoholhaltiga drycker bör punsch konsumeras med måtta. Om du är värd för ett möte med håriga Buffalo punsch, kanske du vill ha mat som erbjuds att se till att människor dricker inte med tom mage, och du kanske vill utse en bartender för att skopa ut portioner, så att ingen overindulges.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.