Vad är Graham Crackers?

Graham crackers är crackers som är gjorda av Grahamsmjöl, en typ av grova vetemjöl som innehåller mycket fiber. Det crackers är sötade något, så att de smakar mer som kakor än kex, och de är ett mycket populärt snack. Vissa konsumenter är bekanta med Graham crackers som en av de viktigaste ingredienserna i S'mores, och de används också för att göra ostkaka skorpor och ett antal andra desserter. Många marknader säljer Graham crackers, och det är också möjligt att göra dem hemma.

Ursprunget till Graham kracker är ganska intressant. Den crackers utvecklades på 1800-talet av pastor Sylvester Graham, en man som trodde att en hälsosam diet var nyckeln till ett hälsosamt och moraliskt liv. Hälsokost vurm var levande och väl på 1800-talet, med många förespråkare av hela korn livsmedel inklusive John Harvey Kellogg, uppfinnare av majs flake. Precis som många andra under hans tid, kände Graham att sexuella överskott var ohälsosam och potentiellt farlig, och han främjat ett slags avhållsamhet genom hälsofrämjande livsmedel. En av hörnstenarna i Grahams diet var Grahamsmjöl, fullkorn vetemjöl som är kvar unsifted, så att den har en rik, nötaktig smak och en grov känsla. Graham crackers var ett sätt att få konsumenter är intresserade av mjöl och sannerligen varit framgångsrika. Tyvärr finns många moderna Graham crackers göras med blekt mjöl, med Graham starkt ogillade, och de kan använda raffinerat socker och stabiliseringsmedel för att göra sin konsistens mer enhetlig och konsekvent. måste en sann Graham kracker göras med Graham mjöl och sötad med melass. Små mängder av honung och kanel kan läggas till också, för att göra smaken mer intressant. Raffinerat socker, vitt mjöl, och choklad är verkligen på sin plats, även om vissa producenter inkludera dessa ingredienser. Läsa ingrediens listan på kommersiellt producerade Graham crackers är en utmärkt idé, eftersom de faktiskt kan vara ganska illa däran.

Att göra Graham crackers, vispa två och en halv koppar Grahamsmjöl tillsammans med en tesked salt, en halv tesked bakpulver, och en nypa kanel, om så önskas. I en separat skål, grädde fyra matskedar smör med sex matskedar brunt socker, och lägg sedan till ett ägg. Lägg kvart kopp melass eller honung, rör om att kombinera och blanda de våta ingredienserna med de torra ingredienserna till en hård deg. Rulla ut degen till önskad tjocklek och skär den i rektanglar. Pierce varje rektangel med en gaffel så att Graham crackers blir krispiga när de är klara, och grädda dem i 350 grader Fahrenheit (177 grader) tills gyllenbrun, cirka nio minuter. Foder bageri-ark med pergamentpapper gör det lättare att ta bort färdiga crackers.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.