Vad är Cream Cheese Dip?

Cream cheese dipp är dips som använder sig av mjukost som huvudingrediens. En cream cheese dip kan framställas på en efterrätt dopp som är idealisk för servering med jordgubbar och andra typer av frukt. Det är också möjligt att framställa ett dopp färskost som innehåller kött, grönsaker och någon typ av rivna osten i receptet. I de flesta fall kommer en färskost recept kräver kyla beredd dopp, men det finns några exempel på doppar gjorts med cream cheese som serveras varm. Ett enkelt sätt att skapa ett dopp färskost för användning med skuren frukt är att kombinera mjuk färskost med krossad ananas. För att upprätthålla ett dopp konsistens, är det nödvändigt att dränera majoriteten av saften från ananas. Låt färskost värmas till rumstemperatur, sedan kombinera ananas med en liten mängd saft. Chill receptet minst en halvtimme före servering.

För något mer festlig och varm, som använder sig av Taco smakämnen, paprika, och andra ingredienser kommer att skapa ett dopp färskost som är idealisk för servering med majs eller tortilla chips. Efter att sprida ett lager av mjuk färskost i botten av en avlång ugnsform, smula och brunt hamburgare kött i en stekpanna. Dränera bort överflödigt fett. Lägg hackad lök och paprika till hamburgare och fortsätta att koka på svag värme tills löken börjar mjukna. Efter Hamburger köttet är brynt, slänga i ett paket taco kryddor. Blanda ingredienserna tills kött och grönsaker är belagda grundligt av kryddor. Sked köttet blandningen på den färskost, se till att skapa ett jämnt lager. När hamburgare är på plats, lägg ett lager chunky salsa, sedan toppen med ett lager strimlad cheddar eller mozzarella. Eftersom detta är ett hett cream cheese dip, Placera den fyllda ugnsform i en ugn. Värm blandningen tills det översta lagret av ost har smält. För bästa resultat, värm hamburgare och cream cheese dip strax före servering. Blandning av kryddor, kött och ost göra detta dip idealisk för användning med dopp storlek majschips eller salta tortilla chips.

Det finns många olika recept för cream cheese dip. Alla fabrikat av mjukost kommer att göra, trots att många konsumenter föredrar att använda Philadelphia Cream Cheese. Vissa använder sig av enkla ingredienser såsom gurka och mynta. Andra rör skaldjur, t. ex. malet musslor. Ytterligare andra kan använda sig av nötter, till exempel en enkel cream cheese dip som piskas med en liten mängd socker och toppad med pralin pekannötter och en liten mängd sås. Oavsett preferenser i familjen, finns det åtminstone en cream cheese dip som kommer att bli perfekt för alla tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.