Vad är Cornbread Dressing?

Båda semester märlor, stoppning och dressing har sitt ursprung i medeltiden, då kockar uppstoppad en höna kropp hålighet med en blandning av kött och bröd. Man antar detta beror på att det hjälpte förlänga måltid och endast krävs en härd eld för att koka den.

Fatet utvecklats under åren och kom till Amerika med de första bosättarna. Eftersom sydöstra USA började bli mer befolkade och kornbröd steg till framträdande där, att snabbt bröd blev grunden för fyllning i regionen. Allteftersom tiden gick, kockar upptäckte fyllningen faktiskt kokta jämnare och smakade bättre när inbakad i en separat stekpanna, men inte i kalkon eller gås. Så föddes kornbröd dressing.

Alla Southern familj har ett recept, eller två, eller tre, för kornbröd dressing. Vissa versioner kräver ris, en del av korv eller ostron, och några till kyckling, vilket gör att det ständigt populära kyrka husmanskost skålen, kyckling och dressing. Dressing är lika varierande som kockar som gör det, och de flesta sydstatare föredrar sin mammas kornbröd dressing till någon annans.

Cornbread dressing börjar med, naturligtvis, en panna med kornbröd. Detta Cornbread ska bakas med hjälp av minst fyra ägg, snarare än de två som normalt används. Detta bäddar för en högre stigande pone, och högre avkastning. De flesta kockar även några skivor vitt bröd eller kex kvarleva, som hjälper binda blandningen. p

kyckling eller kalkon buljong (ca 1 kopp) läggs därefter till brödet blandningen och det är upphävas. Processen för sautering hackad lök och selleri tillsammans är nyligen populär, men det hjälper att utveckla sina smaker, och skyddar mot bita i en stor bit rå lök i kokta dressing. Färska hackade örter som salvia och timjan kan läggas till, trots att deras torkat motparter godkänns också, tillsammans med fjäderfä krydda. Ett annat, men välkommet tillskott, är en eller två burkar kräm av kyckling soppa. Detta hjälper till att göra dressing krämig och hjälper det "set" snyggt. Soppan läggs till lök blandningen tillsammans med en burk med vatten och rörs tills det bubblor. är Soppan blandning och mer buljong läggas till kornbröd och blandningen rörs om tills fullt ut. Vid det tillfället börjar koka den verkliga processen för smaksättning av dressing, och det finns inget rätt eller fel svar. Det beror på kocken och vad familjen tycker. Några bra tillägg innehålla salt, svartpeppar, en skvätt cayenne eller varm sås, vitlök, mejram, basilika, selleri utsäde, kyndel, mer salvia och /eller timjan, vid behov, och allt annat familjen föredrar. Vissa kockar lägg hackade hårdkokta ägg till sina förband. När dressing smakar "rätt, är" två ägg brutit sig in i blandningen och rörs i. kornbröd dressing hälls sedan i pannor och kokas till 350 grader Fahrenheit (175 grader) tills gyllenbrun.

Cornbread dressing är uppenbart ett rikt och kalori-lastad maträtt, varför det i allmänhet är reserverat för helgdagar eller andra speciella tillfällen. De flesta familjer ivrigt ser fram emot det ögonblick då dressing kommer ut ur ugnen och är färdig att serveras. Vissa sydstatare säger Cornbread dressing, i själva verket är den bästa delen av Turkiet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.