Vad är Cocktail Shakers?

En cocktail shaker är en viktig bit Barware, eftersom det är den utrustning som används för att blanda drinkar. Både kommersiella och hem barer har oftast ett lager av cocktail shakers till hands för att blanda drinkar, i olika material och stilar. På ett minimum, bör ett hem bar har minst en standard sized cocktail shaker för underhållande, och möjligen mer för att göra ett stort antal drinkar. Många kök och spritbutiker leverera säljer cocktail shakers att möta olika behov. Det finns två grundläggande typer av cocktail shakers. Den första är en traditionell eller skomakare shaker, och det är vanligare hemma. Den traditionella shaker har tre delar: en metall bas, en ombonad passande topp, och en mössa i topp som passar över en inbyggd sil. För att använda en traditionell shaker, är locket bort, är ingredienserna hälls i, det shaker är täckta och skakas raskt, och drycken hälls genom sil. Denna typ av cocktail shaker tenderar att vara mer besvärlig och långsam, vilket gör det mindre än ett idealiskt val för upptagna barer. En Boston shaker har två delar: en metall bas och en ungen glas kopp. Att använda denna typ av shaker, är ingredienser hälls i botten och ungen kopp tappas på att försegla shaker. Drycken är skakas kraftigt tills metallen är kall, skakapparaten tappas igen för att bryta förseglingen, och drycken hälls genom en sil bar i ett glas. Bar silar är viktiga verktyg för att ha omkring när Boston shakers som används, eftersom de ser till att dryckerna blir slät och jämn.

Medan metall är den vanligaste byggmaterial för cocktail shakers, andra material såsom glas och plast kan användas. Men eftersom en cocktail shaker är avsedd att kyla en drink medan blandning, många bartenders föredrar metal, eftersom den utför kalla bra. Enheten kan också vara prydda eller etsad och cocktail shakers säljs ofta i en uppsättning med andra bar verktyg som matchar. De kommer också i en mängd storlekar, från personlig modeller för blandning enda drinkar till större bar storlekar för att hantera större volymer.

När du beställer en cocktail shaker, bör konsumenterna överväga hur många drinkar de blandar i taget. För människor som hyser en nonchalant eller bara blanda drinkar sällan, en liten traditionell shaker är förmodligen ett bra val, eftersom det blir lätt att använda. För större blandning volym, kan dock en blandning av Boston Shakers vara ett bättre val. De är i allmänhet utformade för att fungera med pint glas bör blanda glas som kommer med skakapparat bli skadad eller trasig genom grov användning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.