Vad är Champagne Extract?

För alla som gillar smaken av champagne, hålla en liten flaska champagne extrakt runt huset är en bra idé. Här är några idéer om hur man kan njuta av champagne smaken av extraktet på flera olika sätt.

Som smaktillsats skapats för att förstärka smaken hos alla typer av bakverk och sötsaker, kan champagne extrakt användas i de flesta samma sätt som personer använder vanilj och andra typer av utdrag. Huvudsakligen en koncentration av champagne smak som inte görs med hjälp bearbetas socker eller alkohol, har extrahera en mycket stark smak och lukt. Det är inte ovanligt med någon typ av extrakt, och faktum champagne extrakt är lätt att ersätta andra utdrag i recept. De måttenheter som kommer att vara densamma, så om ett recept efterlyser en matsked vaniljextrakt, bara använda en matsked av champagne extrakt istället.

Champagne extrakt kan lägga till en oväntad och behaglig smak av gula kakor. Champagnen smaktillsats ger kakan en lite mer vuxen smak och ändå behålla hela det roliga med att ha en bit av kakan. För personer som verkligen njuta av champagne smaken av extraktet, några droppar blandas in i vita isbildning kommer att förstärka smaken utan att kombinationen är alltför överväldigande.

Tillsammans med kakor, fungerar champagne extrakt bra i nästan alla typer av smeten som är förberedd för något slags söt. Frukt bakverken är speciellt bra med inslag av champagne extraktet tillsätts degen. När bakning Shortbread cookies, lägga lite champagne extrakt faktiskt kommer att öka smörig smak av cookies, dra fram en något nötaktig smak. Även brownies kan dra nytta av närvaron av lite champagne extrakt, genom att ta fram smaken av kakao som ibland maskerad av det socker som används i de flesta recept.

Hitta champagne extrakt är lite svårare än att plocka upp en flaska vanilj eller citron extrakt. Ett bra ställe att leta efter champagne utdraget som gourmetmat marknader. Som är sant med många typer av specialpapper utdrag, kommer flaskorna vara små. Kostnaden för champagne extrakt kommer också att vara något högre än priset på de vanligaste utdrag, men den tillsatta smaken kommer att göra skillnad i kostnad väl värt det. Tillsammans med matbutiker, är champagne extrakt också återfinns i många köksbutiker, butiker att bära en rad kaka Utsmyckning poster, och även några exklusiva varuhus.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.