Vad är Beer Cheese Soup?

Öl ost soppa är en krämig soppa som är perfekt för servering med crusty bröd för en varm måltid eller som ett snabbt mellanmål tillsammans med färska popcorn. Det finns många olika recept för öl ost soppa, den mest populära versionerna kommer från de stora sjöarna och Heartland i centrala USA. Medan soppan kräver flera ingredienser är förberedelsetiden relativt kort och är säkerligen att tillfredställa nästan alla.

Kärnan i stort sett varje öl ost soppa recept är öl. För ett grundrecept, motsvarar två burkar öl vanligen tillräcklig. Ölet kombineras med hönsbuljong att göra de grundläggande vätska för receptet. Cheddarost som är hackade grovt, tillsammans med färsk grädde, kommer att bidra till att förtjocka vätskan och tillhandahålla grundläggande struktur för soppan.

Ur denna synvinkel finns det en rad olika alternativ när det gäller ingredienser för öl ost soppa. Många recept uppmaning till stekning flera skivor bacon, sedan antingen sönder baconet i vätskan eller hackning skivorna i längre avsnitt. Grönsaker som selleri, lök och morötter tärnat eller hackas och läggs till blandningen. För lite extra färg, lägga i hackad paprika i olika nyanser av grönt, gult och rött ger soppan en festligare utseende. En nypa cayennepeppar kan läggas till även om kocken vill lägga lite mer värme till soppan.

För många, kombinationen av buljong, grädde och ost ger en soppa som är tjock nog för deras smak. Men om du föredrar en tjockare konsistens, är det möjligt att lägga till en liten mängd mjöl eller majsstärkelse som soppan sjuder. Genom att lägga salt och peppar, kommer öl ost soppa vara redo att tjäna.

Även tekniskt någon typ av ost kan användas Många föredrar en kraftig cheddar produceras i Wisconsin. Det är dock möjligt att förbereda receptet med en blandning av ostar som mozzarella, cheddar och Swiss. Om grädde inte är tillgänglig, är det också möjligt att använda halv-och hälften i receptet.

Servering soppa öl ost kan också vara mycket roligt. Skapa bröd skålar från crusty överdimensionerad rullar fungerar mycket bra. Soppan kan också serveras i regelbundna soppskålar tillsammans med stycken av bröd. Vid utarbetandet av bröd, se till att bröden slits i stora bitar istället styckats till enhetliga skivor. Detta kommer att göra bröd bitar idealisk för doppa i soppan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.